18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi 3 kedvenc szexpóza, ahogy még nem próbáltátok: imádni fogjátok!

18+

Dobjátok fel a jól bevált pózokat pár pajzán ötlettel.

A szex olyasvalami, aminek folyamatos megújulásra van szüksége a kapcsolatban, hiszen úgy lehet csak izgalmas és kielégítő a férfi és a nő számára, ha nem laposodik el, ha pedig ellaposodott, az akár a kapcsolatot is veszélyeztetheti.

Ezért kell figyelmet fordítani arra, hogy az ember színt vigyen a szexuális életébe. Ennek számtalan módja lehet: változatos helyszínek, segédeszközök, szerepjáték, de a szexpózok variálása is kiváló gondolat lehet.

Az utóbbi annál is inkább nem elhanyagolandó, mert ha mindig egyformán szeretkezik egy pár, még ha a póz jól bevált is, egyhangúvá teheti a szexuális életet.

Járt utat a járatlanért?

Nem kell azonban feltétlenül lemondani a járt útról a járatlanért, és nem is feltétlenül érdemes, pláne, ha az orgazmushozó pózt csak sok próbálkozás árán sikerült kifejleszteni.

Inkább érdemes kis változtatással megfűszerezni a kedvenc pózokat. Az alábbiakban három férfikedvenc szexpózról olvashatsz egy-egy apró változtatással.

Három férfikedvenc szexpóz másképp

Lovagló póz másképp

A férfiak egyik nagy kedvence a lovagló póz, hiszen ilyenkor ők kerülnek kevésbé aktív - persze nem teljesen passzív - szerepbe, és élvezettel szemlélhetik a rajtuk mozgó párjukat. Mindemellett a póz nagyszerű rálátást biztosít a pasinak a nő testére, és a vizuális élmény fokozza az élvezetét.

Apró pikantériát úgy lehet vinni ebbe a jól megszokott pózba, hogy a nő nem szemben, hanem háttal a férfinak helyezkedik el. Így a férfi közvetlen közelről csodálhatja párja popsiját, ami bizonyára nagyon fog neki tetszeni, de a nő számára is új élményt hozhat a kicsit más szögből való stimulálás.

Milyen a pasi az ágyban?

Elárulja, hogy milyen ételt fogyaszt a randin. Kattints az elemzésért!

Kutya póz másképp

A kutya póz lényege, hogy a férfi a négykézláb térdelő nő mögött elhelyezkedve hatol be. A kicsit felturbózott kutya póz annyiban különbözik, hogy a nő könyökére ereszkedik, egyik lábát pedig oldalra kinyújtja. A nyújtott lábnak köszönhetően a férfi jobban hozzáfér a nőhöz, és a mélyebb behatolás is lehetségessé válik.

Kiskifli-nagykifli másképp

A kiskifli-nagykifli pózt azért szeretik a pasik, mert közben a behatolás hátulról történik. Ezt a pózt lehet egy nagy női kedvenccel, a misszionáriussal vegyíteni. A két póz mixelése érdekes gondolat lehet, de nem lehetetlen kivitelezni.

A nő hátára fekszik, térdeit felhúzza, és oldalra fordítja.  A férfi úgy közelíti meg, mintha misszionáriusban helyezkedne fölé. A póz igényelhet egy kis ügyeskedést, de ha beválik, nagy kedvenccé  válhat. A férfi közben simogathatja a nő fenekét és csodálhatja testét, a nő zárt lábai pedig mind a férfinak, mind a nőnek intenzívebb érzetet ígérnek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük