Egy törölközővel is fel lehet tüzelni a férfiakat? 10 dolog, amire sosem gondolnál
Ha valamelyiket már próbáltad, tudhatod, a hatás garantált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Női praktikákból sosem elég, még ha sokan azt is gondolják, hogy ha már tenni kell azért, hogy egy férfi érdeklődése fennmaradjon, az rég rossz.

Pontosan az ellenkezője igaz ugyanis: aki nem tesz érte, hogy párja időről időre megújulni lássa, aki nem dolgozik azon, hogy jól működjenek a dolgok a mindennapokban vagy a hálószobában, és hagyja a kapcsolatát elsüllyedni a hétköznapok szürke mocsarában, éppen az cselekszik hibásan.

A férfit nemcsak meghódítani, megtartani - igen, megtartani - is tudni kell, aminek egyik alapfontosságú összetevője, hogy a nő tesz érte, hogy a férfi szexinek lássa. Az okos nő azonban nem csak csinos holmikkal és sminkkel oldja meg a kérdést.

Ha te is szereted párod, és azt szeretnéd, hogy boldog és elégedett legyen melletted minden értelemben, hasznát veheted tehát néhány praktikának. Mindehhez nem kell semmilyen hókuszpókusz, a leghétköznapibb dolgokkal is elcsavarhatod párod fejét. Például hitted volna, hogy egyetlen törölköző segítségével felébresztheted az alvó oroszlánt? Képgalériánkban ilyen furfangokat foglaltunk össze.

Szeret még a férfi?

Ne félj meglátni, ha már nem, hiszen mindkettőtök idejét pazaroljátok egy látszatkapcsolattal. Olvass mozdulataiban, beszédesek!

Ezt is szeretjük