18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 leggyakoribb hiba, amit a nők elkövetnek orális szex közben - A férfiak szerint

Erre érdemes odafigyelni, ha lent délen ügyködsz.

A nagy férfikedvenc az orális szex, és bár jóval egyszerűbben működnek ott lenn, mint a nők, a pasiknak sem mindegy, hogy mit és hogyan csinál a partnerük.

Hogy te ne kövesd el a leggyakoribb orálisszex-hibákat, olvasd el az alábbiakat, és tanulj belőlük! Szétnéztünk néhány internetes fórumon, mire panaszkodnak a férfiak az orális szexet illetően. Íme, öt gyakori probléma a hozzászólóktól.

Hiba 1. Imádom, ha orálisan elégít ki, de azt látom a barátnőmön, hogy fanyalogva teszi meg.

Tény, hogy nem minden nő van oda a szájjal való kényeztetésért, ki ezért, ki azért. Aki ezt visszataszítónak érzi, talán jobb, ha nem is teszi meg, hiszen a szexben csak annak szabad megtörténnie, ami mindkét félnek jó, és mindenkinek szíve joga eldönteni, mi fér bele, és mi nem.

Ugyanakkor sokan vívódnak ellenérzéseik miatt, mert közben szeretnének örömet szerezni párjuknak. Amit tenni lehet, az a nyílt beszélgetés, hogy mi a zavaró, és a közös megoldáskeresés.

Hiba 2. Az megy az agyamra, ha mielőtt elmegyek, a csaj abbahagyja, és kézre vált. Akkor minek kezdte el szájjal?

Örök kérdés, hogy hová kerüljön a férfiból eltávozó ondó, ha nincs rajta óvszer az orális szex közben, és a csúcsra jut. Talán a pornófilmek hatása, de sok férfi arra vágyik, hogy párja ne hagyja abba az utolsó pillanatban a kényeztetést, és a szájába mehessen el, ám ez a legtöbb nőnek elég taszító gondolat.

A legjobb, ha olyan megoldást próbáltok keresni, ami mindkettőtöknek megfelel. Próbáljatok kompromisszumot találni, például egy másik testrészt, de ha neked semmiképpen sem fér bele, hogy téged célozzon meg, mondd meg bátran!

Hiba 3. Volt már részem jó párszor orális szexben, és több nővel is tapasztaltam, hogy a fogukkal hozzáértek a péniszemhez. Olyankor a hideg ráz, nagyon rossz érzés.

Ezen nincs mit ragozni: óvatosnak kell lenni! A pénisz nagyon érzékeny testrész, ezernyi apró idegvégződéssel. Mindig nagyon vigyázz, nehogy a fogaddal hozzáérj, mert az a férfinak nagyon kellemetlen tud lenni!

Hiba 4. A kedvencem az orál, de a barátnőm csak szájjal csinálja, pedig én azt szeretném, ha közben kézzel is csinálná.

A nyalogatás és egyéb orális kényeztetés önmagában nagyon kellemes a férfiaknak, de nem biztos, hogy elég. Ha kezeddel is segíted a folyamatot, akkor sokkal intenzívebb érzést nyújthatsz neki.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hiba 5. Túl gyengén csinálja, alig érzek valamit.

A férfiak a nőkkel ellentétben nem a gyengéd kényeztetésre vannak hangolva, ők az erőteljesebb érintést kedvelik. Nincs ez másképp az orális szexben sem. Érdemes annál egy kicsivel erősebben csinálnod, mint először gondolnád, hogy jó lehet a párodnak. Persze ne ess túlzásokba, inkább kérdezz rá, élvezi-e úgy.

A legjobb, ha akkor, amikor a kapcsolatotok eljut arra a szintre, hogy orális szexre kerül sor, nyíltan megbeszélitek, kinek mi a jó. Lehet, hogy az első egy-két alkalom tele lesz koordinátákkal, kérdésekkel és válaszokkal, de utána meglesz az eredménye, hogy időt szántatok egymás testének a feltérképezésére.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük