Miről fantáziálnak titokban a férfiak? A 15 legpajzánabb dolog

Nem is hinnéd, a férfifejekben milyen sikamlós gondolatok tudnak megszületni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Voltál már úgy, hogy nézted az elmerengő párod, és azon tűnődtél, vajon mire gondolhat most? A nők hajlamosak túlkombinálni ezt a kérdést, és bár lehet, hogy a férfi csak a falon mászó pókot bámulja, már attól kezdenek rettegni, biztos velük lehet baja.

Pedig a férfigondolkodás távolról sem olyan szövevényes, mint a női, ugyanakkor kissé sikamlósabb is, hiszen a férfiak relatíve gyakran gondolnak a szexre a nőkhöz képest. Képgalériánkban megnézheted, mikről fantáziálnak, és ha valami megtetszett, akár meg is örvendeztetheted vele a párod! Gondolatolvasónak fog látni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mitől szexi egy nő?

Utazzunk tovább a férfigondolkodás hímes mezején! Nézegess képeket, milyen ruhákban tetszenek a férfiak a nőknek! Megkérdeztük őket.

Ezt is szeretjük