Ezért csalják meg a férfiak a nőket

Tippek a szakértőtől, hogy megakadályozhasd

A megcsalástól mindenki tart, pedig elejét lehet venni a dolognak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a kapcsolatok rózsaszínű álomként indulnak, sajnos nem mindegyik tart a sírig, hiszen rengeteg dolog van, ami negatívan befolyásolhatja annak sorsát.

Idővel kiderülhet, hogy a két ember mégsem illik össze, mégsem ugyanazt akarja az élettől, vagy nem ugyanakkor, de elmúlhat a szerelem is, akár mindenféle különösebb ok nélkül.

Mindemellett a kapcsolatoknak nem csupán ezek jelenthetik a végét, hanem sajnos a félrelépés is, igaz, a felsoroltak lehetnek a megcsaláshoz vezető út is.

Miért lépnek félre a pasik?

Noha nemtől függetlenül bárki félreléphet, a férfiak azok, akik nehezebben rendezkednek be egy hosszú távú, monogám kapcsolatra.

A nők számára pedig örökzöld kérdés, hogy a férfiaknak miért akkora kihívás egy nő mellett megmaradni, és miért adják oly sokan hűtlenkedésre a fejüket.

Ők erre leggyakrabban azt felelik, a vérükben van, és a biológiailag beléjük kódolt vadászösztönük hajtja őket. Nos, nem rossz érv, hiszen kinek állna hatalmában az anyatermészet kőbe vésett törvényszerűségeit kikezdeni?

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A nők azonban rosszallóan csóválják a fejüket ennek a férfiak által előszeretettel mondogatott kifogásnak a hallatán, és néhányan még vissza is vágnak, hogy a nők ennyi erővel a legerősebb alfahímet keresgélvén hasonlóképp tucatjával fogyaszthatnák a pasikat.

Mi lehet a valós ok?

Természetesen a biológiát mint indokot sem lehet 100%-osan kizárni, de abban azért valószínűleg mindenki egyetért, hogy ez az ok kellőképpen egyszerűen hangzik ahhoz, hogy rögtön gyanússá is váljon.

Éppen ezért egy szakértőhöz fordultunk a választ keresvén, mi lehet a megcsalás valódi oka, és a válasz mellé kaptunk néhány tippet is, hogyan lehet a félrelépésnek elejét venni egy kapcsolatban. Nézd meg az ezt összefoglaló videónkat!

Ezt is szeretjük