3 dolog, amit minden férfi szívesen kipróbálna az ágyban

Neked sem kell ódzkodnod tőlük

Néhány férfiszexvágy a nők fantáziáját is megmozgathatja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor szóba kerül a pasik fejében újra és újra felbukkanó erotikus vágylista, a legtöbb nő hajlamos a saját határain túlmutató extrémitásokban gondolkozni: ilyenkor rendszerint előkerül az intimitásgyilkos édes hármas ötlete, a hátsó bejárat kérdése vagy bármilyen tabunak ítélt szexcselekedet.

Pedig az erotikus ötletek tárháza a férfifejekben sem feltétlenül csak szélsőséges dolgokat jelenthet.

Persze azt, hogy számodra milyen szexhelyzet mutat túl a határokon, egyedül te határozhatod meg. Ám léteznek olyan férfiábrándok, amelyek talán csak elsőre tűnnek idegennek, belekóstolva mindkettőtök számára új élményeket hozhatnak a szexben.

Motelszex

Nem nehéz választ találni arra a kérdésre, hogy mitől olyan izgalmas a vakációs szex, hiszen a nyaralás alatt szinte gombnyomásra oldódnak a gátlások, az idegen helyszín pedig új impulzusokkal gazdagítja a pár szexuális életét.

De nem kell feltétlenül egyhetes nyaralásban gondolkodnotok ahhoz, hogy megvalósítsátok az izgalmas szexfantáziát, amelynek a fókuszában az idegen helyszín áll.

Ahogy elhagyjátok a megszokott hálószobát, már kezdődhet is a játék, amelynek része lehet akár a pasifantáziát megmozgató a szerepjáték is, hiszen ennek az estének épp arról kell szólnia, hogy otthon hagytok mindent, ami a rutinegyüttlétekhez tartozik.

Jelmezes szex

A férfiak hasonló lelkesedéssel kattannak a jelmezbe bújt csajokra, ahogyan a nőket is vonzza az egyenruhás férfitest látványa. Nincs benne semmi erkölcstelen, sőt, ha kipróbálod, talán még inkább megjön a kedved a jelmezes szexhez. Válassz kedved szerint ápolónő vagy akár szobalányjelmezt a megfelelő kellékekkel, és játsszátok el a pajzán helyzetet.

Persze még nagyobb hatása van a dolognak, ha konkrét történetet kerekítetek a jelmezes hancúrhoz, és nem estek azonnal egymásnak: játsszátok el, hogy a párodat apró baleset érte, te pedig ápolónőként gondoskodsz róla, hogy mielőbb jobban érezze magát. Ha belemelegedsz a történetbe, sokkal izgalmasabb lesz számodra is a dolog, így nem csupán a pasid kívánságát teljesíted, de saját magadnak is örömet szerezhetsz.

Alárendelt szerepben

Kevés olyan pasi van, akit ne izgatna a fordított felállás, vagyis amikor ők kényelmes passzivitásba vonulhatnak, és a nő veszi át az aktív, irányító szexszerepet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Persze, nem kell rögtön szegecses dominaszerkóra és ostorra váltanod, már az is végtelenül izgató lesz partnered számára, ha egy szelídebb verzióval állsz elő. Használd a férfi nyakkendőjét vagy a saját sáladat, amivel összekötheted a kezeit, és kihasználhatod, hogy minden mozdulatodnak ki lesz szolgáltatva.

Ezt is szeretjük