18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Huncut női fantáziák, melyekről nem szívesen beszélsz (18+)

Miről árulkodnak valójában?

Elpirulsz, ha eszedbe jut, milyen vágyak merültek fel benned?

A legtöbb ember képzeletben néha olyan területekre kalandozik, amit nem szívesen osztana meg másokkal. A felmérések, vagyis a vallomások szerint a párkapcsolatban élők nagy részével előfordult már, hogy valaki másra gondolt szex közben.

Mielőtt azonban aggódni kezdenél emiatt, jó, ha tudod, hogy a fantáziák általában nem azt jelentik, hogy a megvalósulásukra vágyna valaki. Gyakran elég az elképzelés is, amivel a puszta kíváncsiság utat talál magának. Nézd meg, mi áll a hátterükben.

Egyéjszakás kaland

A férfiak és a nők egyaránt szívesen képzelik el, hogy egy rejtélyes idegennel szeretkeznek. Ezek a fantáziák általában nemcsak a titokzatosság miatt olyan izgatóak, az anonimitás és a rejtőzködés legalább ennyit hozzátesz az élményhez, és megcsillan a kötetlen és kötődésmentes szex gondolata is.

Ez az elképzelés leginkább autoerotikus természetű, mert elsősorban a saját vágyak kielégülésére fókuszál. Hátterében olykor az intimitással, a párkapcsolattal és a kötődéssel szembeni bizalmatlanság, bizonytalanság állhat.

Csoportszellem

A csoportszex sem ritka jelenség a pajzán gondolatok között, de jelentését tekintve egyáltalán nem olyan perverz, mit első olvasásra tűnik.

A több partnerrel elképzelt együttlét gyakran inkább a közösségi élményről és kontaktusról szól, és szeretetvágyról árulkodik, az a lényege, hogy egyszerre több kéz kényeztet egy testet. Ugyanakkor az exhibicionizmus is szerepet játszhat benne.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyilvánosan

A publikus szex szintén több okból is népszerű fantázia. Az egyik a rajtakapás és a büntetés veszélye, ami izgalmassá teszi az aktust, és növeli az intenzitását - legalábbis gondolatban. Mások, vagyis a lehetséges nézők elképzelt csodálata szintén inspiráló és izgató lehet, hiszen a legtöbben szeretnének teljes egészében vágyva és elfogadva lenni. A hasonló fantáziák pedig jócskán táplálják az egót.

Kényes kérdések

A legtöbb ember életében vannak olyan kérdések a szexről, melyeket nehezen oszt meg másokkal.

Lányok egymást közt

Gyakran még maga a fantáziáló is leszbikus kalandnak tekinti, ha a saját neméből választott szereplővel lép intim kapcsolatba, pedig általában nem erről van szó. A szakértők szerint a szexuális orientáció egy skálán mozog, aminek egyik végén a heteroszexuális, a másikon pedig a homoszexuális vonzalom található, a legtöbb ember azonban nem valamelyik végletbe, hanem a kettő közé esik. Az egynemű szerelem elképzelése így inkább a kíváncsiság kiélését és némi tabudöngetést jelenthet ezekben a fantáziákban.

Nincs két egyforma fantázia, és annak ellenére, hogy többségük általában zavarba ejtő, illetve tabudöngető természetű, mégis inkább a kíváncsiság és az intimitás vágya vezérli őket. A gazdag képzelőerő gyakran előremozdíthatja a szexuális életet, amíg nem a perverzió szélsőségeiben nyilvánul meg.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük