Ezzel érheted el a legnagyobb hatást a férfinál
5 fontos mozdulat
Ezekkel felkeltheted az érdeklődését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a férfiakról elterjedt, hogy nehezebb olvassák a testbeszédet, azért ők is fizikai lények, így bizonyos érzéki gesztusok azonnali hatást gyakorolnak rájuk, és felkeltik az érdeklődésüket.

A vonzalom számos tényezőn múlik, de lehet külsőleg akármilyen kívánatos is egy nő, ha nem használja megfelelően a jelenlétét, könnyen alulmaradhat kommunikációképesebb társaival szemben. A kutatások szerint fontosabbak a bátorító és figyelemfelkeltő jelzések az ismerkedésben, mint a kinézet. Az arckifejezés és a mozdulatok, de a testtartás is hatással van az ellenkező nem tagjaira.

Ha ismerkedni akarsz, vagy el akarod csábítani a férfit, ezeket az egyszerű, ám annál hatásosabb gesztusokat vesd be!

Mosolyogj!

Az első szabály, hogy ne felejts el mosolyogni, mert a vidámság jó benyomást kelt, miközben oldott hangulatot teremt. Persze, nem kell folyamatosan vigyorognod, mint a vadalma, de egy-két mosoly elengedhetetlen ahhoz, hogy szimpátiát és bizalmat ébressz a másikban, és csökkentsd a feszültséget. Ha rámosolyogsz, azzal jelezheted a férfinak, hogy észrevetted, és tetszik, amit látsz, de arra is bátoríthatod, hogy közeledjen feléd.

Használd a szád!

A száj az egyik legérzékibb testrész, és már azelőtt is küldhetsz vele jeleket, hogy megszólalnál. A legtöbb férfiban elindítja a tesztoszteronáramlást, ha kissé ráharapsz az alsó ajkadra.

Ez a jelzés a férfi számára igen csábító, és általában meg sem fordul a fejében, hogy az aggodalom jele is lehet, amire a nők szoktak gondolni. A hatást fokozhatod, ha pirosas árnyalatú szájfényt használsz, amitől nedvesebbnek és teltebbnek tűnnek az ajkaid.

Helyezd magad kényelembe!

Ne csak érezd jól magad a bőrödben, de ez látszódjon is rajtad! Tűnjön úgy, hogy jól vagy a testedben, illetve azon a helyen, ahol tartózkodsz. Ezt úgy érheted el, ha nem zárod be magad előtt a végtagjaidat. Leengedheted a kezed, vagy támaszkodhatsz a pultra - lógó csuklóval, ami szintén felébreszti a férfi ösztönös énjét. Hátra is dőlhetsz kissé, vagy állj, ülj egyenesen. A lényeg, hogy felszabadultságot sugározz, ne azt, hogy feszengsz az adott helyzetben.

Játssz a hajaddal!

A férfiak számára a női haj különös jelentőséggel bír - valósággal megbabonázza őket a szép, fényes hajkorona. Növelheted a hatást, ha hozzá is érsz, ezt pedig többféleképpen teheted. Ha hajigazítás közben felemeled a kezed, azzal máris utat engedhetsz a hormonoknak, de a férfi arra is hamar felfigyel, ha csak egyszerűen beletúrsz a hajadba, és végigsimítod, vagy egy tincset csavargatsz az ujjad körül.

Érj hozzá

Ha közel áll hozzád, vagy már beszédbe elegyedtetek, nyugodtan helyezkedhetsz úgy, hogy mintegy véletlenül hozzáérj, illetve súrold őt. Az érintésnek nagyon közvetlen és tudattalan hatása van arra is, aki érint, és arra is, akit megérintenek. Hamar szimpátiát teremt, és közelebb hoz benneteket egymáshoz, de akár a kötődésre és kapcsolattartásra irányuló vágyat is megerősítheti a kutatások szerint.

Ezt is szeretjük