4 lépés, amivel egy hónapon belül rád találhat a szerelem

Tegyél konkrét lépéseket azért, hogy néhány érzelmi fordulattal bevonzd az életedbe a szerelmet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az új évet rutinfogadalmakkal kezdeni nem nagy kunszt, a megvalósítás fázisait végigélni már annál inkább. Kellő elszántság híján a diétaígéretek vagy a forradalmi életreform terve legtöbbször már a második héten a kukában végzi, ha azonban a szándék mégis stabilabb a kétségeknél, az eredmény sem várat magára sokáig - a párkapcsolatban sem.

Ha a szerelmi attitűdöd még mindig a "nincsenek normális férfiak" és a "ha vannak is, engem elkerülnek" tartományban mozog, ideje újragondolni a kapcsolatokról alkotott elképzeléseidet.

Íme, a folyamat kihagyhatatlan állomásai, amin keresztül eljuthatsz a megvalósításhoz, vagyis bepasizhatsz.

Programozd át az elvárásokat!

Ahhoz, hogy a vágyból tényleg változás legyen, először be kell lőnöd a konkrét célt. A konkrét cél pedig úgy lesz tiszta, ha formát kapnak az elvárásaid: ne a pontos paraméterekre gondolj, sokkal inkább arra, mi az, amit szíved szerint megkívánnál egy kapcsolattól. Minden nagy cél eléréséhez elsősorban magadon kell dolgoznod - még ha furcsa is -, és nincs ez másként a párkapcsolat esetében sem.

Ha a múlt csalódásaiból indulsz ki, akkor még csak nem is nullánál lesz a startvonalad, de egyenesen mínusz egynél. Ha azt vizionálod, hogy a következő fickó ugyanúgy megbánt, megcsal vagy elhagy, ahogy esetleg az exed tette, nagy valószínűséggel bele is trafálsz. Ám ha képes vagy pozitívra fordítani az elvárásokat, vagyis elhiszed, hogy létezik olyan férfi, aki képes tisztelni és szeretni, megtetted az első lépést.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyisd ki a kapukat!

Ha eddig félig reménnyel, félig kudarcvízióval telve ücsörögtél, és szinte pillanatról pillanatra változott benned az érzés: élvezed a szinglilétet, de mégis jó lenne valakivel osztozni az örömökön, akkor ideje átbillenned az igen oldalra, és aktivizálnod magad. Várhatsz persze ölbe tett kézzel - de azért sejthető, hogy hány pasi fog megkörnyékezni egy mereven elzárkózó nőt -, miközben a szünet alatt keserűen igazolod magadnak a kudarcokat. Vagy elindíthatod a keresőprogramot, amivel végre azt a pasit vonzod be, akire szükséged van.

Ez a férfi viszont nem fog a lakatra zárt ajtódon zörgetni: ha valaki érzelmileg nyitott egy új kapcsolatra, azt a pasik radarja azonnal megérzi, nem véletlenül kerülik a mogorva, életunt, negatív énképű csajokat, és kattannak rá nyomban a pozitív kisugárzásra. Gondold csak végig: te kiszúrnál egy olyan fickót, akiről már méterekről süt a rosszkedv vagy a keserű pökhendiség?

Képek! 10 rafinált flörtölési trükk, amivel felkeltheted a pasi figyelmét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Van edzésterved?

Amikor az év eleji fogyókúra tervét szövögeted, nyilván nem várhatsz különösebb eredményt, ha az étrendedben töltött káposztától mézes süteményig csapongsz összevissza, mozgást meg legfeljebb a sportcsatornán látsz. A célról még véletlenül sem elég csupán ábrándozni, még ha a képzelettréning erősíthet is az érzelmi hozzáálláson. A terv ebben az esetben nem pontokba szedett csábítási praktikákat vagy randififikát jelent, hanem azt, hogy végre megszülöd az elhatározást, és nem vagy lusta tenni érte.

Nem kell a potenciális álomférfi nyomában loholnod vagy kutatnod éjjel-nappal a lehetőséget, elég, ha esélyt adsz az egymásra találásnak. Elég csekély a házhoz szállítás reménye, ezért olyan programot kell szervezned, ahol megfordulhat az a férfi, aki a vágyaidban szerepel. Ha tudod, mit szeretnél, arra is rájössz, hol kell keresned.

Álompasi csak álomcsajra gerjed

Rossz úton jársz, ha azért vadászol szerelemre, mert a pasitól várod a boldogságot, az efféle tévhitek vége legtöbbször csalódás. Egész egyszerűen azért, mert addig, amíg te nem érzed jól magad a bőrödben, ne várd, hogy bárki is másképp lássa.

Az ideális társ annak az életébe fog betoppanni, aki maga is képes ideális társsá válni. Mint mindenki más, te is tükörként működsz, és kívül azzal fogsz találkozni, amit legbelül magadban hordasz. Ezért hiába vértezed fel gondolatban álmaid pasiját kivételesen nagy szívvel, kiegyensúlyozott lélekkel és határtalan türelemmel, ha te sem ütöd meg az érzelmi mércét, nem fogtok egymásra találni.

Ezt is szeretjük