4 dolog, ami miatt sarkon fordul a férfi az első randin - Kerüld el őket

Olykor könnyű belecsúszni a megszokott viselkedésformákba, melyek nem keltenek túl jó benyomást.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak többsége nem adja fel az első randi után, ha lát némi fantáziát a nőben, már csak azért sem, hogy az egója kihívását teljesítse. Van azonban néhány olyan hozzáállás és beszédtéma, mely nem ígér számára sok jót, így megszólal a vészcsengő a fejében.

Mindenkinek megvan ugyan a saját íratlan listája arról, hogy milyen tényezők tántorítják el, ahogyan valószínűleg te is nehezen lépsz túl bizonyos dolgokon.

De általában is akad néhány viselkedésforma, amit jobb, ha elkerülsz az első randin, amikor még ingatag a szimpátia.

Panaszáradat

A panaszkodás hamar lelombozza a beszélgetőtársat, és nyeli az energiát, akár nő, akár férfi szájából hangzik el, ezért gondold meg, mit és hogyan adsz elő abból, ha rosszul mennek a dolgaid. Ne ess abba a hibába, hogy egy új kapcsolatban vagy szerelemben látod meg a lehetőséget problémáid megoldására, mert ezt könnyen kiszúrja a férfi, és menekülőre fogja - hiszen ki akarna kellemes együttlét helyett efféle dolgokon fáradozni? Ha úgy érzed, túlzottan kiegyensúlyozatlan vagy, ne egy lehetséges udvarlóban keresd a kiutat vagy az érzelmi támaszt. A hobbid, a barátaid vagy egy szakember nagyobb segítség lehet.

A család hálójában

Lehet, hogy már az első randin szóba kerülnek a családi viszonyok, de akkor se hangoztasd feltétlenül, hogy egy éve nem beszélsz a szüleiddel, vagy épp folyamatosan veszekedtek, a bátyád elviselhetetlen, netán valamelyik családtagod fekete bárány.

Mindez a másik oldalon is könnyelmű ítéletet szülhet - árulkodhat arról, hogy magad is konfliktuskereső vagy, de arról is, hogy a családi problémák nemcsak rád, hanem a leendő kapcsolatodra is rossz hatással vannak. Esetleg azt a benyomást kelti, hogy inkább a szőnyeg alá söpröd a nehézségeket ahelyett, hogy megoldanád őket.

Túl kritikus vagy

Nem imponálsz azzal sem, ha akár önmagadról, akár másokról fogalmazol kapásból lesújtó ítéletet. Ha megszoktad, hogy magadat mentegeted minden apróságért, mert a sapka összekócolta a hajad, vagy elhárítod a dicséretet, jobb, ha tudatosan figyelsz ezekre a mondatokra, mert vélhetően az önértékeléseddel függenek össze. Ha ismerősöket, az exeidet vagy a helyiségben tartózkodókat ócsárlod, az alacsony toleranciaküszöbről árulkodik, ami szintén nem a boldog kapcsolathoz vezető út jelzője, arról nem beszélve, ha ítéleted az erősebb nem tagjait globálisan érinti.

Túlzott rámenősség

Megoszlanak a vélemények arról, hogy mi számít túlzott rámenősségnek, de könnyen elbizonytalanítja a férfit, ha azt érzi, te inkább odavagy érte, mint ő érted.  Ezért hagyd, hogy ő említse először a folytatást, és gondold meg, mielőtt megemlíted, hogy az adott étterembe eljöhettek még, vagy kölcsönadod azt a könyvet, amiről épp beszéltetek - gyakran ez is a következő találkozó erőltetésének tűnhet.

Ez nem azt jelenti, hogy ne mutatkozz lelkesnek, ha az vagy, de hagyj némi kétértelműséget, hogy a másik fél is meggyőződhessen arról, valóban akar veled találkozni.

Téged mivel üldözne el a pasi az első randin?

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük