Íme, az online randizók ballépései

A legcikibb történetek a társkeresőkről

A netes társkeresés sem izgalmak nélkül való, amit az alábbi történetek is bizonyítanak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A virtuális ismerkedés nem mindig könnyíti meg a társkeresők dolgát. Vannak, akik hajlamosak a saját kedvük szerint torzítani a valóságot, míg mások egyszerűen csak randifüggők.

Van, akit a rendszer tréfált meg, míg mást a kiszemeltje. Néhány embernek már a profilja elárulja, ha nem érdemes vele kezdeni, míg másokról csak később derül ki, hogy nem nyerők.

Ám még mindig jobb, ha idejében lelepleződnek a turpisságok, főleg, ha az ember nevetni is tud rajtuk. Íme, néhány sikertelen történet, mely legalább tanulságos.

Családban marad

Egyszer regisztráltam egy olyan oldalra, ahol annak érdekében, hogy a rendszer megtalálja a hozzám legjobban passzoló partnert, egy csomó személyiségtesztet ki kellett töltenem. Amint végeztem velük, és megnéztem a találatokat, azt láttam, hogy első helyen a bátyámat listázta számomra. (Kata, 29)

Emlékezetkiesés

Egy ideig leveleztem egy férfival az egyik társkereső oldalon, de végül is nem voltunk annyira egy hullámhosszon, hogy találkozással folytassuk, úgyhogy elsikkadt a történet. Nem sokkal később regisztráltam egy másik oldalra is, és hamarosan érkezett egy bemutatólevél a férfitől. Semmi jelét nem adta annak, hogy emlékszik a levelezésünkre. (Judit, 32)

Állatbarátok

Miután a nagyobb társkereső oldalakon nem jártam sikerrel, elhatároztam, hogy kisebb közösségekben próbálkozom, ahol családiasabb a légkör. Gyorsan rákerestem, hogy mik a lehetőségek, és rögtön regisztráltam is az egyik oldalra, amelyik szimpatikusnak tűnt. Hamar elkezdtek jönni az üzenetek a srácoktól, de egyre gyanúsabb volt, hogy mindenki azt kérdezi, melyik a kedvenc állatom. Végül nem bírtam tovább, az egyiküktől megkérdeztem, mégis mi ez a fixáció, mire közölte, hogy ez a szőrbarátok oldala, vagyis itt mindenki az állatjelmezekre gerjed. (Éva, 24)

A mama kicsi fia

Jóképű srácnak tűnt, és a levelezésünk is izgalmasan alakult. Néhány levélváltás után személyes találkozót beszéltünk meg, és mivel addig sok szempontból is megfelelőnek gondoltam, nagyon izgultam. Amint besétáltam a kávézóba, és körüljártattam a tekintetem, egy idősebb nő szólított meg. Egy szó, mint száz, kiderült, hogy ő a delikvens édesanyja, aki a fia tudta nélkül hozott létre profilt a társkeresőn, és ily módon igyekezett kiszűrni számára a lehetséges partnereket. (Barbi, 23)

Dupla vagy semmi

Sokat hezitáltam, hogy regisztráljak-e a neten, végül a barátnőm győzött meg, aki már fenn volt egy másik oldalon. Arra gondoltunk, hogy a következő randit egy helyre, ugyanarra az időpontra szervezzük, így, ha gond van, egymás segítségére tudunk sietni - és legalább megnézzük a másik választását.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az én randim jól alakult, úgy tűnt, összeillünk a férfival. Miután elbúcsúztunk, úgy tettem, mintha hazafelé indulnék, de helyette tettem egy kört a helyen, hogy lássam a barátnőméket is. Azt láttam, hogy ugyanaz a fickó ül le hozzá. Kiderült, hogy ugyanazzal az emberrel szerveztünk randit, aki két különböző személyiséget és profilt kreált magának. Még szerencse, hogy kiderült. (Dóra, 25)

Neked vannak ciki netes történeteid?

Ezt is szeretjük