Ezt tedd meg az új évben, hogy a szerelem ne kerüljön el

Ne ülj ölbe tett kézzel, igenis tegyél érte, hogy rád találjon a szerelem 2012-ben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szingliként töltötted az elmúlt időszakot, és már eleged van? Az új esztendőben megtalálhatod a szerelmet. Eláruljuk, mit kell tenned!

Állj magadhoz pozitívan!

A társkeresés nem minden esetben leányálom, ám azzal, ha figyelmen kívül hagyod az értékeidet, és csak a rosszat látod meg, mindent elronthatsz. A kisugárzáson ugyanis nagyon sok múlik - szinte süt rólad, ha érzelmileg bizonytalan vagy, illetve ingatag lábakon áll az önbizalmad. Ráadásul a férfiak olyanok, mint a vadászkopók, kiszagolják, ha nem vagy rendben magaddal.

Ne arra összpontosíts, hogy amit megváltoztatnál, hanem arra, amit szeretsz magadban, legyen az külső vagy belső tulajdonságokról. Ha te tiszteled-becsülöd magad, akkor egyfajta láthatatlan erőtér vesz majd körül, azt közvetítve, hogy igenis hiszel magadban, és készen állsz egy új kapcsolatra.

Fogalmazz egyértelműen!

Sokan már azzal sincsenek tisztában, hogy mit várnak egy párkapcsolattól. Először is kérdezd meg magadtól, hogy tudod-e, mit akarsz. Állandó, komoly köteléket, egy férfit, akivel a jövőt tervezheted, netán csak egy kalandot, mert egyelőre nem szeretnél hosszabb távon gondolkodni? Választottad legyen gazdag és jóképű, vagy elég, ha feltétel nélkül szeretni tud? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen?

Ha sikerül a fenti kérdéseket megválaszolnod, az már fél siker. Ugyanis bármennyire is semmiségnek tűnik, fontos része a párkeresésnek, hogy tisztában légy önmagaddal, illetve azzal, hogy mire is vágysz. Ha saját magad megérted és elfogadod, a kezedbe kapod a kulcsot, hogy belépj a párkeresés ajtaján.

Lásd meg a lehetőségeket!

Ha csak otthon ülsz, és azon keseregsz, hogy nincs senkid, akkor sajnos ez az állapot a továbbiakban sem fog változni. Bármennyire is hiszel a sorsban, a szőke herceg nem fog bekopogni az ajtódon, ha nem teszel érte semmit. Persze, nem kell féktelen bulikra járnod ahhoz, hogy ismerkedj, egy kiállítás, koncert vagy éppen séta során is egymásra bukkanhattok egy-egy szimpatikus jelölttel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A lehetőségek tárháza végtelen, csak nyitott szemmel kell járnod. Ne légy szégyenlős és visszahúzódó, hiszen nincs vesztenivalód. Bátran keresd azok társaságát, akik felkeltették az érdeklődésedet - a legrosszabb, ami történhet, hogy nem párra, hanem egy jó barátra lelsz személyükben. De ki tudja, az is lehet, hogy azt a férfit találod meg egy ilyen alkalommal, akivel boldogan éltek majd egész hátralévő életetekben.

Hol szeretsz ismerkedni?

Ezt is szeretjük