4 intő jel, hogy nem tudod ágyba csalni
Van úgy, hogy minden bugyicsúsztató trükk hiába, mert a nő nem hagyja magát, és a flörtből nem lesz forró folytatás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nőt megszerezni és ledönteni sokszor nehezebb, mint gondolnád. Mert női szemmel a vadító flörttel fűszerezett éjszaka van úgy, hogy tényleg csak egy kis incselkedő játék, ami, bár feledhetetlen, korántsem biztos, hogy a hálószoba küszöbén fog véget érni.

Kellemetlen lehet, amikor az egyre határozottabban testet öltő vágy dacára rádöbbensz, hogy ezúttal nem lesz szex, de ne hidd, hogy az aljas női lelemény és furmány ártatlan áldozata vagy. A nő ugyanis ad jelet, még ha a szexi bikaviadalon te csupán a vöröset látod is a stoptáblából.

Testbeszéd

A női ajak mégoly bájos is, ne hidd el minden szavát! Egy fülledt pillanatban megejtett félmosoly, kétértelmű megjegyzés még nem jelenti azt, hogy innentől zöld utad van, és a madárka berepült a kalickába. A szavai mellett nem árt, ha a nő testére is figyelsz, de ne csak a rövidke szoknya alját fixírozd, hátha feljebb csúszik, hanem azt is vedd észre, ha a kecses lábak tartózkodóan keresztbe hajtva zárják el kíváncsi tekinteted útját. Ha pedig egyetlen szikrázó pillantást sem tudsz váltani a kiszemelt hölggyel, mert szemed helyett inkább gallérod érdekes mintázatában merül el, az nem véletlen. Ha a nő nem állja a tekinteted pár pillanatnál tovább, ha nem hajlandó fejest ugrani vágyakozó szemed tükrébe, az a leghatározottabb nemet jelenti.

Érintés

A legtöbb nőt azonban nem jégből és sápatag márványból formálták meg az égiek, hanem húsból és vérből. Éppen ezért a tüzes szemcsaták, a kétértelmű gesztusok és a forró flört nem szerepel a tilalmas listán, ami még mindig nem jelenti azt, hogy a vadító incselkedés az ágyban fog folytatódni.

A női öl rejtelmeibe egyetlen éjszaka alatt bebocsáttatást nyerni keményebb dió, mint hinnéd, ha tehát egy izzasztóan izgató beszélgetés dacára az illatos kacsó vonakodva menekül kezed érintésétől, jobb, ha más ajtókon kopogtatsz.

Az ajtók bezárulnak

Az érintés, az első simogatás ugyanis az a pont, ahonnan már egyre nehezebb ellenállni. Ösztönei a nőnek is vannak, és könnyen lehet, hogy nem azért akar távol tartani magától, mert egyáltalán nem akar tőled semmit, csak éppen nem első este. Másrészt pedig a női párkapcsolatkódex aranyba foglalt szabálya, hogy aki első éjszaka lefekszik a pasival, az később nem sok jóra számíthat. Ha tehát nem kapsz rögtön, ötpercnyi beszélgetés után zöld utat, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy a nő a háta közepére sem kíván, sőt, lehet, hogy nagyon is kíván, csak éppen nem egyetlen éjszakára, hanem komolyabban. Ha tehát minden jel arra mutat, hogy tetszel a kiszemelt hölgynek, de amikor hazakíséred, a kapualjban megejtett forró csók után mégis hoppon maradsz, nem jelenti azt, hogy ez mindig így lesz.

A gyilkos csók

Előfordulhat azonban, hogy a csók tényleg csak egy csók, és a buja táncot esze ágában sincs a nőnek ruha nélkül folytatni. Ha számodra az jelentené a legnagyobb dicsőséget, ha feltérképezhetnéd a bugyi titkait, ebben az esetben csalódnod kell, mert nem egy nyelvet beszéltek.

Azonban a szerelem körforgása így teljes. A legtöbb nő az egyéjszakás pasinak esik áldozatul, és csak akkor döbben rá, hogy valójában kibe is botlott, amikor a remélt folytatás helyett a telefon rezignált némasággal nyugszik az éjjeliszekrényen. Az egyéjszakás pasi azonban megkapja méltó büntetését, amikor olyan nőre akad, aki minden porcikájával forró szexet ígér, az utolsó pillanatban azonban jeges nyugalommal kihátrál a játszmából, mert valójában esze ágában sincs a nőcsábász áldozatává válni. Hogy honnan tudhatod, ha ilyen nővel van dolgod?

A cinizmus lehet a legárulkodóbb jel, vagy, ha ellenállhatatlan férfiasságod, aminek a legtöbb nő áldozatul esik, teljesen hidegen hagyja. A nő, aki nem adja könnyen magát, szeret irányítani, és még a flörtben is ő az, aki kihívóan kezdeményez.

Ezt is szeretjük