18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pasiőrjítő előjáték, vetkőzés és szex nélkül

Rafinált csajoknak

Szeretnéd hosszan elnyújtva élvezni, ahogy a vágy lassan hatalmába kerít? Íme, a legforróbb, huncut ötletek!

Hogy mikor, mennyi és milyen jellegű előjátékra van szükség, az attól függ, mióta vagytok együtt. Az első szerelmes éjszakákon elég lehet egyetlen tüzes pillantás ahhoz, hogy lekívánkozzon rólad a bugyi, évekkel később azonban valamivel többre van szükség. Ismerd meg a legforróbb technikákat, melyekkel elérheted, hogy amikor lekerül a ruha, ugyanolyan perzselően izzon a vágy mindkettőtökben, mint az első alkalommal!

Vérforraló falatozás

Nem véletlen, hogy a szexet annyian próbálják meg ételekkel fűszerezni, hiszen ahogy a Jóbarátokban Joey dilemmája is kifejezte, olykor nehéz eldönteni, hogy az élet két legínyencebb fogása közül mégis melyiknek nehezebb ellenállni. Ha tehát szeretnéd próbára tenni párod és a magad türelmét is, lendülj támadásba a legcsábítóbb falatokkal!

Fordulj vele szembe, és a érzéki mozdulatokkal fogyassz sokat sejtető formájú vagy egyszerűen csak izgatóan festő ételeket. Vigyázz azonban, hogy evés közben feltétlenül maradj a jó ízlés határain belül, tehát vadító legyél, ne visszataszító. Folyékony csokoládéval és mézzel egymást is etethetitek, és ahogy egyre jobban belelendültök az ízek és állagok megtapasztalásába, a ruhatépő hangulatnak még álljatok ellen!

A legszexibb sztriptíz, talpig ruhában

Tereld párodat egy heverőre, és kényszerítsd arra, hogy a szexi előadásnak csak a nézője legyen. Mutasd meg neki magad, miközben kellemes hangulatú zenére táncolsz előtte. A legjobb hatást azzal érheted el, ha azt az albumot teszed be, amire már többször is szeretkeztetek: ez garantáltan beindítja mindkettőtök tudatalattiját. Ezt követően szükséged lesz egy sálra, ami később is jól jöhet, ha elértetek az ágyjelenetig, egyelőre azonban játssz úgy vele, mintha párod hajlítható változata lenne.

A sál, akárcsak régen a boa, fallikus tárgyként is használható: bánj vele úgy, mintha az lenne, néha kicsit vadul, néha pedig finomabban. Futtasd végig rajta a kezed, terítsd egyik válladról a másikra, vesd a hátadra. A legfontosabb aranyszabály azonban, amiről mindeközben nem szabad megfeledkezned: hasat be, mellet ki!

Érzéki csók

Egy hosszas, vérforraló csókolózás után garantáltan mindketten remegő térdekkel veszitek majd a hálószoba felé az irányt, annak ellenére, hogy még csak a cipzár környékére sem tévedtek az ujjak. Az ajkak találkozása különlegesen érzéki örömökhöz juttathat benneteket, és erről évekkel az első csók után sem szabad megfeledkezni.

A szájban és a nyelven nagy számban találhatók különösen érzékeny idegvégződések, de nemcsak ezért kavarja fel a kedélyeket egy huncut nyelvcsata. A csókolózás alatt növekszik az endorfin termelése, és ez sokkal könnyebben lázba hoz mindkettőtöket, mint bármilyen afrodiziákum vagy vágykeltő. Amiért még érdemes feltétlenül beiktatnod a nagy vetkőzés előtt pár percet, amikor csak ajkaitokkal mélyedtek el egymásban, az az, hogy akár az orgazmust is elérheted az izgató csókokkal.

Forró élmények szabad kezekkel

Az ízlelőbimbóitok után a kezeteket is szabadjára engedhetitek. Ehhez a jelenethez a saját szempontodból is kifejezetten előnyös, ha minél tapadósabb ruhát viselsz, ugyanis annál érzékibb lesz az élmény, amikor párod kezei testeden szánkáznak. Térképezzétek fel egymás testét ruhán keresztül, mint az első, fiatalkori találkozások alkalmával, amikor ez az érintkezés is hihetetlen érzéki élmény volt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ne fogd vissza magad, hiszen a textil a durvább mozdulatokat is felfogja, a heves temperamentum azonban annál izgatóbb lesz párod számára. Egy kis vadság téged is könnyen izgalomba hozhat, amikor pedig nem éred be a nadrágon keresztül tapintható vággyal, ideje lesz megszabadulnotok ruhadarabjaitoktól, hogy végre a bőrötökön érezhessétek egymás lángoló vágyát!

Cikkünk Tracex Cox Szuperszex című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük