A másik Fél is fél!

Ismertető

Nem találod az igazit? Párkapcsolati problémád van? Ismerd meg jobban önmagad és a férfiakat egy nőknek szóló foglalkozáson!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak tipikusan i dolgok, melyek kizárólag i társaságban beszélhetők meg. A megoldandó kérdések legtöbbje persze a férfiak körül forog - nosza, üljünk össze, együtt biztosan kitaláljuk, hogyan tudunk szót érteni a másik féllel.

Tematika

  • Családállítás: ez a módszer tudja felszínre hozni a tudatalattidban rejtőző problémákat, melyek esetleg épp abban akadályoznak, hogy megtaláld a számodra igazit. Megnézheted vele a szüleidhez fűződő viszonyodat, de a párkapcsolatod, házasságod jelenlegi helyzetét is, azt, hogy van-e még kölcsönös kötődés közöttetek. Segít a szakítások feldolgozásában is.
  • Kommunikáció: nincs több félreértés, ha jól beszéled a saját nyelvedet, és megtanulod helyesen értelmezni a másik félét is.
  • Viselkedéstan: félre az álarcokkal - légy önmagad a legváratlanabb helyzetekben is.
  • Életismeret: érdemes utánanézned, hogy mit is akarnak a nők, és mire vágynak közben a férfiak.
  • Helyzetgyakorlatok: vajon másképp kell-e viselkedned, ha a főnököd, a szomszédod, a bolti eladó, a jegyellenőr, az orvosod vagy a tanárod , illetve férfi?
  • Bátorságpróba: a másik fél megnyerése - konkrét tippek és tanácsok kipróbálása éles helyzetekben.

Kinek ajánljuk?

Nőknek, akik nincsenek jóban önmagukkal, és úgy gondolják, azért nem találnak rá a másik felükre, mert valami túl kicsi, nagy, keskeny, széles, lapos, sovány vagy kövér rajtuk.

Továbbá olyan nőknek, akik álomvilágban élnek, de csak nem jön az a fránya királyfi. Valamint azoknak is, akikkel a férfiak együtt fekszenek le, de valamiért nem mellettük ébrednek fel. És azoknak is szól, akik újra és újra ugyanazokat a hibákat követik el.

A másik Fél is fél - párkapcsolati csoport csak nőknek!
Kommunikáció, különleges helyzetgyakorlatok és szabad állítás - tanulj meg szót érteni a másik féllel! Aktuális programjainkat a naptárban követheted, vagy kérj tájékoztatót, és jelentkezz itt.

Miben segíthet?

A női csoportban részt vevők megismerkedhetnek saját rejtett tartalékaikkal, illetve a korlátaikkal is. Így reálisabban ítélik meg helyzetüket, világosabban tudják megfogalmazni céljaikat, illetve meghatározni az ahhoz vezető utat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ennek eredményeként sokkal kevesebb kudarc-, de jóval több sikerélményben lesz részük. Aki igényli, családállítással és egyéb gyakorlatokkal egyénre szabott tanácsot kap.

Azonnali, rövid távú hatás

A foglalkozás után hazaérve vagy a következő randevún máris alkalmazhatod a tanultakat, illetve megkímélheted magad felesleges körök lefutásától.

Hosszú távú haszon

Végre elkezdheted a saját életedet élni, és magabiztosabban, kreatívabban mozoghatsz a másik fél világában is.

(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1698096&banner=1698095&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük