18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amit az anális szexről tudnod kell (18+)

A popsiszex nem veszélytelen játék. Ha azonban megtesztek néhány óvintézkedést, hihetetlen gyönyörben lehet részed.

Azok, akik az anális szex mellett törnek lándzsát, esküdni mernének rá, hogy ez a szexuális paletta egyik leggyönyörűbb eleme. Olyan is akad azonban, aki egyszer kipróbálta, de többet nem szeretné megtapasztalni a popsiszexet.

Mítoszrombolás

Noha senkit nem szabad olyasmire kényszeríteni, amit valamilyen oknál fogva kényelmetlennek érez, fontos megjegyezni, hogy az anális szexet a férfiak és a nők körében is sokan vallják lenyűgözően gyönyörűséges élménynek.

Hogy mégis tabunak minősülhet, az több okra vezethető vissza. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy az anális szex nagy előnye, hogy nem kell közben védekezni. Ez nem egészen így van, ha ugyanis óvszer nélkül kezdetek hozzá a popsiszexhez, számos nemi betegséget elkaphattok egymástól.

Az óvszer tehát mindenképpen kötelező, ahogy a tisztálkodás is. Ha azonban ezt a két dolgot megteszed, semmilyen egészségügyi problémád nem származhat az együttlétből.

Hogyan kezdj hozzá?

A sikeres és kielégítő anális szex titka a bizalom és a kommunikáció. Mielőtt még eljátszadoznál a gondolattal, maradéktalanul meg kell bizonyosodnod afelől, hogy partneredben fenntartás nélkül megbízhatsz. Fontos, hogy előzőleg meg is beszéljétek a dolgot - ha ezen a téren ellenállásba ütközöl, akkor inkább napold el. E két alapelem nélkül ugyanis a végeredmény óhatatlanul fájdalmas lesz, sőt, akár mindkettőtöknek okozhat lelki sérüléseket is.

Próbálj meg lazítani!

A fájdalom és a gyönyör kérdésében az dönt, hogy mennyire tudsz ellazulni. Ha feszült vagy, akaratlanul is összehúzod a záróizmaidat, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a környezet és az előjáték egyaránt megnyugtató és kellemes legyen. A masszázs, a tompa világítás, a meleg fürdő és a relaxálós muzsika jól kiegészítheti egymást.

Az első lépések

Ha először próbáljátok az anális szexet, kulcsjelentősége van, hogy lassan haladjatok, és bőségesen használjatok síkosítót. Előfordulhat, hogy izmaid eleinte összerándulnak, és meggátolják a behatolást.
Ebben az esetben szólj partnerednek, hogy vigyen föl még több síkosítót, és a behatolás előtt egy jó darabig gyengéden masszírozza az ánusz környékét. Eközben kölcsönösen izgassátok egymás nemi szerveit is, mivel az idegesség könnyen lelohaszthatja a leghevesebb vágyat is. Ha mégis elszállna az izgalmi állapot, tartsatok egy kis szünetet, és térjetek vissza a kérdésre később! Az első pár alkalommal a legpraktikusabb, ha a behatolást partnered szépen, lassan, az ujjával készíti elő. Így könnyebben ellazulhatsz, mielőtt péniszével közelítene feléd.

Az aktus

Általában maga a behatolás a legnehezebb. Éppen ezért nagyon fontos, hogy partnered lassan és óvatosan csinálja, de az is jó megoldás lehet, ha te ereszkedsz partnered megfelelően síkosított nemi szervére, miközben ő mozdulatlanul vár, és a kezével irányít.

Ne feledd azonban, hogy a behatolás mellett a távozásnak is lassan kell történnie, a gyors befejezés ugyanis fájdalmas vagy akár fizikailag káros is lehet.
Ha aktus közben bármi kellemetlenséget érzel, tartsatok szünetet, és miközben benned marad, párod fordítson egy kis figyelmet a nemi szervedre.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha a kellemetlen érzés nem múlik el, mindenképpen hagyjátok félbe a dolgot, és inkább próbálkozzatok máskor. Ne feledjétek azonban, hogy mielőtt az ánusz után visszatérnétek a hüvelyi szexhez, a fertőzések megelőzése érdekében alapos mosdásra van szükség.

Cikkünk a Szex című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük