A 4 legizgatóbb szexhelyszín a férfiak szerint
Nem csak a pózok terén lehet izgalmas az újítás. Tudd meg, a pasi hol szexelne szívesen!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb pasit nem kell félteni, ha új dolgok kipróbálásáról van szó. Amennyiben tehát egy kis frissítést igényelne a nemi életetek, tedd félre a zavarodat, és a nyárra való tekintettel a pózok helyett bátran változtass inkább a helyszíneken. Ha nem tudsz mit kezdeni a lehetőségek széles tárházával, ismerd meg a férfiak kedvenc helyszíneit, hogy könnyebb legyen választanod!

Irodai hangulatban

Talán a filmes jelenetek ihlették a pasik ezen kedvencét, hiszen az irodában megejtett lopott együttlét számos mozi elmaradhatatlan része. Még izgalmasabbá teheti ezt a helyszínt az, hogy önmagában a különleges terep kissé szerepjátékos jelleget ad a jelenetnek, azonban nem árt, ha az irodával óvatos vagy.

Győződj meg róla, hogy vannak-e biztonsági kamerák a helyen, később ugyanis kellemetlen perceket okozhat a titkos légyott videója.

Azt pedig valószínűleg a párod sem szeretné, hogy a röpke együttlét az állásába kerüljön, csak abban az esetben engedjetek tehát a csábításnak, ha jól zárható, egyszemélyes irodával rendelkezik, és éppen nem tartózkodik rajta kívül más a munkahelyen.

Ellenkező esetben jobb, ha az irodai hangulatot az otthoni dolgozószobában idézitek elő: kalandnak ez sem utolsó, és sokkal izgalmasabb lehet, mint a megszokott, hálószobai együttlét.

Az asztal pedig valószínűleg ebben az esetben is adott, amit érdemes kihasználnotok, hogy dobjatok kicsit a szexpózokon is.

Négy keréken

A kocsiban megejtett szenvedélyes óra valahol félúton van a szabadtéri és az otthoni szex között. Autóban szexelni azonban nemcsak hihetetlenül izgalmas, de veszélyes is, ha ugyanis rossz pihenőhelyet választotok, és netán lebuktok, közszeméremsértés miatt megbüntethetnek.

Nem árt tehát, ha mérlegeled a kockázatot és a vonzerőt, mielőtt a hétvégi utazást egy szántóföldekkel szegélyezett országút szélén megszakítjátok. Ha szeretnéd ezzel az élménnyel megajándékozni párodat, lehetőség szerint esti órát válassz, és kizárólag álló kocsiban adjátok át magatokat az élvezetnek!

Bár a menet közben megejtett orális szexről is gyakran fantáziálnak a férfiak, ezt inkább ne próbáld ki, hiszen könnyen balesettel végződhet a gyönyör. Ha azonban le tudtok húzódni egy néptelen földútra, nyugodtan hódolhattok a hirtelen rátok törő szenvedélynek.

A természet lágy ölén

A természet, a madárcsicsergés és az árnyas erdők nemcsak a női fantáziát izgatják, de a pasik szemében is ideális szexhelyszínnek számítanak.

Izgatónak és izgalmasnak találják, ha egy erdőben tett séta során egy árnyas fa törzséhez dőlve merülhetnek el a női test élvezetében. Egy tikkasztó nyári hétvégén, ha sikerül elcsábítani párodat egy kirándulásra, ne fogd tehát vissza magad: amennyiben a hűvös erdőben találtok egy néptelen tisztást, élvezetesebbé teheted a kiruccanást partnered számára, mint ahogy azt remélni merte volna.

Persze nem árt, ha egy pokróccal is készülsz a forró piknikre, hiszen a természetben fokozottabban ki vagy téve a fertőzés veszélyének, amit elkerülhetsz azzal, ha nem közvetlenül a füvet választjátok helyszínül.

Amennyiben azonban a kíváncsi tekintetek elől is sikerül elrejtőznötök, biztos lehetsz benne, hogy a spontaneitás, a természet közelsége párodból is kihozza az elemi ösztönöket, a lebukás veszélye pedig csak tovább fokozza majd az élvezeteket.

Tengerpart

Ne gondold, hogy csak a te vágyaid között szerepel a tengerparti szeretkezés. Míg a nők a helyszín romantikus jellegét tartják vonzónak, addig a pasik számára az izgalom, a lebukás veszélye az elsődleges. A tökéletes együttléthez naplemente előtt kereshettek egy csendesebb partszakaszt, vigyetek magatokkal egy plédet, egy üveg italt, és garantáltan felejthetetlen, meghitt élményben lesz részetek.

Arra azonban nem árt ügyelnetek, hogy a rend helyi őrei rajta ne kapjanak benneteket, ugyanis ez közterület magáncélú használatának minősül. Büntetést csak ritkán kaphattok, de a közbeavatkozásra és az akció leállítására számítanotok kell, ami épp eléggé kellemetlen lehet.

Ezt is szeretjük