18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legjobb szexpóz a hosszú gyönyörért

Ha azt szeretnéd, hogy a pároddal egetrengető orgazmusban legyen részetek, akkor vesd be a következő pozitúrákat.

A tökéletes szexuális élet a kapcsolatok fő alkotórésze, ezért fontos, hogy mindent megtegyetek a hosszan tartó gyönyörért, hogy ne csak ímmel-ámmal érezzétek jól magatokat az ágyban.

Ennek érdekében érdemes olyan pozitúrákat bevetnetek lepedőakrobatika közben, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem azt is garantálják, hogy pillanatok helyett akár percekig is a mennyekben érezzétek magatokat.

A szex szentírása, vagyis a Káma-Szútra segítségedre lehet abban, hogy megtaláld ezeket a bizonyos testhelyzeteket. Azonban, hogy ne kelljen végigböngészned az igencsak hosszúra nyúló alkotást, mi most összegyűjtöttük azokat a pózokat, amelyek tényleg szavatolják a hosszan tartó kéjt.

Mély gyönyör

Nem mindig vezet célra az, ha mindketten intenzíven mozogtok szeretkezés közben. Új és meglepő lehetőségeket fedezhettek fel, ha időnként passzívan engeded, hogy a pasi megdolgozzon mindkettőtök élvezetéért.

Ez a testhelyzet ugyan nem a legkényelmesebb, de az biztos, hogy az egyik legeredményesebb. Miután már egymásra hangolódtatok, feküdj hanyatt, majd a párod emelje meg a lábaidat, tegye a nyakába, te pedig kulcsold össze őket a tarkóján. Ő térdepeljen eléd, a tenyerével emelje fel és picit támassza meg csípődet, hogy megkönnyítse a behatolást.

Elsősorban az ő feladata, hogy mozgásba lendüljön, ugyanakkor a te izmaidat is jócskán igénybe veszi a pozíció. Azonban azzal, hogy téged megemelt, jobban hozzád fér, egészen mély mozdulatokat tud generálni, amivel még akkor is teljesen ki tudja tölteni a hüvelyedet, ha amúgy apró pénisszel áldotta meg a sors.

Megfeszítve

Tulajdonképpen a szex is egyfajta sportág, hiszen a legkisebb izomköteget is átmozgatja, sőt, egy-egy pozíció erős fizikumot is megkíván. Ezért, hacsak nem vagy tornász, valószínűleg te is belefáradsz a következő izzadságos, ám igazán forró pozitúrába.

A párod helyezkedjen el az ágy szélén, a lábait támassza stabilan a földre. Ülj az ölébe úgy, hogy mellette megtámasztod a lábaidat, mintha guggolnál - ezzel megkönnyíted számára a behatolást, ugyanakkor te magad irányíthatod a szeretkezés ritmusát, valamint a lökések mélységét. Amikor elfáradsz, add át a stafétabotot a párodnak, miközben ő a derekadnál fogva erősen tart. Hajolj hátra megfeszített testtel, ettől nemcsak a párod reakciója lesz tüzesebb, de a feszülő izmok arra késztetik a hüvelyed, hogy összeszűküljön, így még intenzívebb orgazmust élhetsz át.

Satuba fogás

A hüvely az egyik legerősebb izom, amelyet intimtornával formában tarthatsz, de két legyet is üthetsz egy csapásra, ha szeretkezés közben tornáztatod meg, hiszen így nemcsak erősebbé válik, de még az orgazmust is hosszúra nyújtja.

A férfi erogén zónái

Fedezd fel a párod legérzékenyebb testrészeit, amelyekkel a legnagyobb kéj határára taszíthatod!

Amikor már mindketten extázisban vagytok, és készen állsz az aktusra, ültesd a kedvesedet az ágyra, és egyszerűen helyezkedj az ölébe. A kezeddel irányítsd a péniszét a bejárathoz, de a férfiasságának kizárólag tetejét engedd becsusszanni.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezután felváltva szorító és lazító mozdulatokkal engedd mélyebbre hatolni, mintha satuba fognád. Ez a pozíció ugyan nem a vad és heves mozgásról szól, mégis igazán jó érzést kelt, hiszen egészen mélyre hatolhat a párod, ugyanakkor apró ringatózással még jobban ingerelhetitek egymás érzéki pontjait.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük