18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szexpóz a tökéletes orgazmusért (18+)

Kis péniszméretre szabva

A kis pénisz nem feltétlenül hátrány. Nézd meg, hogyan hozhatjátok ki a legtöbbet belőle!

A férfiak olykor túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a pénisz méretének, pedig a női orgazmusban nincs akkora szerepe, mint azt gondolnák. Sőt, gyakran az óriási méretek okozhatnak problémát. Míg az együttlét során a férfiaknak a minél mélyebb behatolás a legfontosabb, a nők számára a klitorisz kényeztetése ugyanilyen jelentőséggel bír. Sok kis péniszre szabott pozíció pedig épp ezt könnyíti meg.

Sok férfi tart attól, hogy nem nyújt megfelelő teljesítményt az ágyban, miközben egy kutatás szerint a nők többsége elégedett párjának méreteivel. A kis pénisz tehát nem feltétlenül áll egyikőtök orgazmusának sem az útjába, sőt, még előnyt is kovácsolhattok belőle, ha kipróbáljátok a következő szexpózokat! A tökéletes élmény érdekében érdemes különös figyelmet fordítanotok az előjátékra is.

Kutya

A kutya póz nem véletlenül örvend népszerűségnek mindkét nem körében. Ebben pózban a legkisebb pénisz is pont megfelelő méretűnek tűnik. Csak egy kis cselre van szükség ahhoz, hogy a megfelelő szögben történjen a behatolás. Ehhez helyezkedj el kényelmesen, tedd a fejedet és a válladat a párnára, miközben megemeled a feneked, így a hátad ívet ír le. Ha a férfi közben előrehajol, hogy a lehető legtöbb ponton érintkezhessen a testeddel, ahogyan még kényelmes számára, az segít abban, hogy mielőbb a csúcsra érj.

Kígyó

Ehhez az elegáns pózhoz csak feküdj a hasadra és nyújtózz el kényelmesen! Zárd össze a lábaidat, és tegyél egy párnát a csípőd alá, amitől egy kicsit megemelkedik a feneked. Párod behajlított térdeivel ereszkedjen föléd, miközben épp annyira terpeszti szét a combjaidat, amekkora tér bebocsátást enged neki. A férfi örömére akár zárt combbal is megpróbálhatjátok, de ez elsősorban neki lehet kellemes élmény. Nem kell a teljes testsúlyát rád helyeznie, elég, ha a kezével melletted támaszkodik az ágyon.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nyuszifülek

Ehhez a kissé akrobatikus pozícióhoz feküdj a hátadra, majd emeld ki oldalra a combjaidat egészen addig, míg a térdeid a füled közelébe nem kerülnek. Kérd meg a párodat, hogy tegyen egy párnát a feneked alá! Ekkor úgy érezhetitek, hogy a pénisz tökéletesen illeszkedik a vaginába, az egyetlen hátránya, hogy ahogyan egyre hevesebbé válik a szenvedély, egyre nehezebb lesz ebben a pozícióban tartanod a lábaidat. Viszont a párod segíthet ebben, ha behajlított könyökével megtámasztja a lábaidat, miközben az ágyra támaszkodik. Ebben a pózban rásegíthetsz magad is, és kezeddel stimulálhatod a csiklót.

V-alakban

Miközben a hátadon fekszel kinyújtózva, a férfi a combjaid közé térdel, mintha szokványos, térdelős behatoláshoz készülne. A bokádnál fogva teljesen felemeli a lábaidat, míg azok V-alakot formáznak, ő pedig hozzáfér a vaginádhoz. Mögötted tenyerével a falnak támaszkodhat, miközben lábaidat a vállára teszed. Ez a póz különösen alkalmas a klitorisz kényeztetésére is.

Legyél felül!

Ha a párod mérete nem a legnagyobb, akkor gyakorolhatjátok azokat a pozíciókat, melykben te vagy felül. Ráülhetsz a klasszikus lovaglóban, de fölé is guggolhatsz ugyanebben a pozícióban.

Ennek az az előnye, hogy a saját igényeidnek megfelelően diktálhatod a ritmust és szabályozhatod a behatolás mélységét. Bármelyik megoldást is választ, arra koncentrálj, hogy sokkal inkább köröző mozdulatokat végezz, mint fel-le irányúakat!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük