5 szextitok a nőkről, amire biztosan nem gondoltál
Uraim, ha nem értik a nőket, akkor kattintsanak, és olvassák el, milyen titkokat is rejteget egy női lélek és egy női test.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alapvetően minden nő különbözik, de mégis dolgozik az y kromoszóma, ebből adódóan vannak olyan sajátosságok, melyek minden nőben megegyeznek. Amennyiben szeretnéd jól szeretni kedvesedet, ne higgy a sztereotípiákban.

Sok férfi rontja el kapcsolatát amiatt, mert elhitte, hogy igaz, amit a haver mondott a nőkről. A kialakult sztereotípiák ellenére a nők nem az örök misztérium titkai, akiket soha senki nem fejthet meg. Egy pici érzékenységgel és odafigyeléssel könnyen kitalálható, hogy mire vágyakozik a nő. Azonban volna pár titok, amiről most fellebbentjük a fátylat az erősebbik nem kedvéért.

Szeretik az alkalmi szexet

Nem minden nőre igaz a fenti állítás, azonban amennyiben a nő egyedülálló, és nincs mellette fix partner, úgy könnyen kapható egy röpke légyottra. Ahhoz, hogy egy nőt ágyba cipelj, csupán pár fontos feltételnek kell megfelelned. Az első és legfontosabb, hogy légy ápolt. Esélyed sincs a kiszemelt áldozatnál, ha büdös a leheleted, vagy épp látszik az ingeden az egész napos megerőltető munka. A másik feltétel, hogy ne nyomulj, ha a nő egyértelműen a tudomásodra hozta, hogy nem jössz be. A nem nemet jelent, és nem talánt.

Muszáj utalást tenni az első mondatra, miszerint nem mindegyik nő kapható az alkalmi szexre. Meg kell találnod a megfelelő helyet és időt arra, hogy becserkészd az általad elejteni kívánt vadat. A legmegfelelőbb hely a manapság divatos társközvetítők által beharangozott szingli bulik egyik rendezvénye, vagy éppen egy hétvégi szórakozóhely, ahová láthatóan barátnőkkel érkezett a kiszemelt nő.

Amennyiben lenyűgöző stílusoddal és ápoltságoddal sikerült elnyerni a női szívet - ami ez esetben valójában nem a szív –, fontos kiemelt figyelmet fordítanod arra, hogy az együttlét ne csupán neked okozzon örömet. A nők ilyen gyors ismerkedés után lassabban oldódnak az együttlétben, így nem árt, ha felkészülsz síkosítóval és óvszerrel egyaránt. Ezen kívül nem árt, ha a szex előtt lefektetitek szóban a szabályokat, hogy véletlenül se gondolja partnered, hogy te hosszabb távon gondolkozol. A nők számára is izgató tud lenni a szex egy idegennel, de csak megfelelő odafigyelés mellett.

Szeretik a hosszan elhúzódó szeretkezést, vagy mégsem?

A tény, miszerint a nő hosszú szeretkezésre vágyakozik, egyetlen férfi számára sem újdonság, és az lett volna a meglepő, ha az ellenkezőjét állítjuk. Azonban ennek csupán egyetlen oka van, mégpedig az, hogy a nők is kedvelik az orgazmust. Márpedig az bizonyított tény, hogy a nőknek hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra.

Az újdonság erejével az fog hatni, mikor az ellenkezőjét is állítjuk, miszerint a nők a gyors numerákat is kedvelik, ha az kellően elő van készítve.

Abban az esetben, ha felfokozott érzelmi állapotban van, tegyük fel, előtte veszekedtetek, és utána a konfliktus lerendezését azzal intézed el, hogy ágyba viszed, az tuti siker. Ebben az esetben nagyon figyelj arra, hogy semmiképp ne legyen erőszak a dologból, és csak akkor nyomulj, ha a partnered nem jelezte, hogy kopjál le. Biológiailag a veszekedés során szinte ugyanaz történik, mint az előjáték során. A szívverés felgyorsul, a vérnyomás megnő, így már csak a vért kell meggyőzni arról, hogy ne az agyba áramoljon, hanem csússzon kicsivel lejjebb. Szóval a nők könnyen kiengesztelhetőek egy jó kis orgazmussal, akár pillanatok alatt is.

Persze nemcsak veszekedés után kapható a nő gyors szexre. A ciklus közepén előfordulhat, hogy ő tépi le rólad a ruhát. Ilyenkor bizony nem gyengédségre vágyik.

Nem mindig rajonganak a pettingért vagy az ujjazásért

Amennyiben partnernődet kézzel juttatod gyönyörhöz, úgy fogadj meg pár jó tanácsot. Először is nem elég, hogy benedvesíted és megtalálod a hüvelyét. Mert szárazon ugye nem közelítesz felé? Az orgazmus kicsikarása egy nőnél ennél sokkal bonyolultabb folyamat. Illik megtalálni a G-pontját, vagy legalábbis próbálkozásokat tenni ez irányba, és természetesen nem megfeledkezni a csiklójáról. Amennyiben kézzel behatoltál, próbálj meg körkörös csiklandozó mozgást végezni ujjaiddal a has felőli oldalon, így szinte biztosan megtalálod G-pontját. Ne hatolj túl mélyre, mert a nők nagy többségének a méhnyaka igen érzékeny, és komoly fájdalmat okozhatsz.
Amennyiben egy nőnek nincs kedve az ujjazáshoz, próbáld meg észrevenni, mert elég egyértelmű jeleket küld, azaz meg sem nyikkan. Amennyiben ez a helyzet, próbáld meg másképp megközelíteni az aznapi szex kérdését.

Szeretik az új és vad dolgokat

A nő fantáziája határtalan, csak egyetlen gond van vele, hogy nem szeret beszélni róla. Érdemes néha kicsit faggatni arról, hogy mire is vágyakozik.

Bármennyire tagadja, odavan a szerepjátékokért, vagy éppen kipróbálná az anális szexet, csupán nem beszél róla, mert a mamája azt tanította, hogy ezt nem illik.

Próbáljátok meg megértéssel és bizalommal ledönteni a gátlások falait. Rengeteg szex-társasjáték található a piacon, szerezz be egyet, és invitáld partnered egy kis mókára, amely segítségével könnyedén kiderítheted, hogy mennyire nyitott az új dolgokra. Teljesen biztos, hogy meg fogsz lepődni az eredményen.

Szex reggel?

Vélhetően sok férfivágyat és -szívet összetörünk most, de a nők nagy része nem szereti a reggeli szexet. Persze vannak kivételek, egy próbát mindenképpen megér.
Tudjuk, hogy nektek férfiaknak az egyik legkedvezőbb időpont a reggel, hiszen a paplan alatt is ébredezik valaki.

Azonban a női szervezet mély álomból ébred, és nehezen indul be. Amennyiben komolyan fontos számodra a reggeli szex, akkor a leghatásosabb, ha a nőt apró csókokkal ébreszted, és hagysz időt neki arra, hogy ráhangolódjon az élvezetre.

Ezt is szeretjük