18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 elbűvölő női tulajdonság, amit jelentéktelennek hiszel

A pasik imádják

Nem az általad legszebbnek tartott vonásodért szeretnek beléd a férfiak? Nézd az ő szemükkel magad!

A legtöbb nő pontosan tudja, legalábbis tudni véli, hogy melyek az előnyös, illetve előnytelen tulajdonságai - ám sokaknál ez utóbbi lista a hosszabb. Az igazság azonban az, hogy ez a belső vélemény számos alkalommal nem fedi teljes egészében azt, ahogy a külvilág, különösen a férfiak megítélnek minket.

Sokszor éppen az a vonás bizonyul rabul ejtőnek valakiben, amit ő maga, ha nem is kifejezetten előnytelennek tartott, de alábecsült, jelentéktelennek nyilvánított. Nézz magadra a férfiak szemével, és tudd meg, mi az, ami igenis vonzó benned!

Gödröcskés mosoly

A legtöbb nő inkább elégedetlen a mosolyával, semhogy büszke lenne rá, de sokan még ideális esetben is csak elfogadhatónak vagy semmi különösnek tartják.

Pedig egy mosoly sokkal többet számít, mint gondolnád, különösen, ha azzal a sajátosan bájos, gödröcskés nevetéssel áldott meg a természet. Ez ugyanis sok pasi kedvence, hiszen amellett, hogy vonzóvá varázsolja az egész arcot, még sajátos, kislányos kisugárzást is kölcsönöz.

Amennyiben tehát mosoly közben huncut grübedlik jelennek meg az arcodon, ne becsüld alá ezt a különleges tulajdonságot, inkább vesd be a csábítás során! A nevetés egyébként is igen hatásos eszköz, amennyiben szeretnéd behálózni a férfiakat, ez a gesztus ugyanis az egész ábrázatodat kedvessé, lággyá és vonzóvá varázsolja.

Amennyiben pedig még gödröcskék is villannak az arc két oldalán, könnyen lehet, hogy az első mosoly egyszerű és jelentéktelennek tűnő pillanata is elég ahhoz, hogy megbabonázd kiszemeltedet.

Hosszú nyak

A nők nagy hangsúlyt helyeznek a dekoltázsukra, hosszú lábaikra és adott esetben a formás fenekükre, hiszen köztudott, hogy ezek a testi jegyek ragadják meg a legjobban a férfiakat. Vannak azonban ennél rejtettebb, de nem kevésbé vonzó apróságok is, melyekről nem érdemes megfeledkezni. Közéjük tartozik a nyak. Ha hosszú, hófehér bőrű nyakad van, kár lenne mindezt garbó alá rejteni, amikor a pasik megőrülnek érte.

Az áttetsző bőr ezen a területen törékenységet sugároz, de állítólag a meztelen női testet is idézi. Ha szeretnéd hangsúlyozni, tűzd fel úgy a hajad, hogy szabadon maradjon, vagy emeld ki egy lelógó, hosszúkás fülbevalóval. Persze ösztönös vagy éppen tudatos gesztusokkal is felhívhatod a férfi figyelmét különleges nyakadra: ha gyakran erre téved a kezed, és időnként meg is érinted, biztos lehetsz benne, hogy fel fog rá figyelni.

Magas hang

Hacsak nincs különleges énektehetséged, valószínűleg úgy gondolod, hogy a hangod olyan, amilyen, valójában az egyik legsemlegesebb tulajdonságod. Az emberi viselkedés kutatói azonban kimutatták, hogy sokkal fontosabb ez a vonás, mint gondolnád, a férfiak ugyanis nem kis részben ez alapján ítélik meg, hogy mennyire tartanak vonzónak valakit.

Bár a filmekben a végzet asszonya karakterek többnyire mély, búgó hangú nők, a Pennsylvania Egyetem kutatói azt tapasztalták, hogy a kísérletek során a férfiak inkább a magas hangú hölgyeket tartották vonzónak. Kétségtelen tehát, hogy a hang és ezen belül is annak fekvése erotikus töltettel bír, nem szabad tehát pusztán a szavaid erejét alábecsülni, ha csábításra kerül a sor.

Mit néznek meg először a nőn?

Az ismerkedés során minden apró tulajdonság hozzájárul a sikerhez. Bár a szerelemben kétségtelenül a személyiség játszik kulcsszerepet, azt, hogy egy férfi mennyire talál érdekesnek, vonzónak első pillantásra, a külső jegyeid is meghatározzák. Nézd meg videónkat, és megtudhatod, mit vesznek szemügyre a pasik az első percekben.

Hosszú haj

A nők majdnem annyit foglalkoznak a hajukkal, mint a bőrápolással, és egy gondosan megválasztott frizurát szinte mindenki fontosnak tart. Azonban női szemmel mindez leginkább abból a szempontból fontos, hogy éppen mi a trend, valamint kinek mi áll jól. Csak kevesen gondolnák, hogy a férfiak egészen másképp ítélik meg a hölgyek haját, és sokak számára cseppet sem elhanyagolható sajátosság, hogy az hosszú vagy rövid.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pasik nagy része a hosszú hajat részesíti előnyben, ezt tartja igazán nőiesnek és vonzónak - de persze ellenpélda is akad. Mindez tehát cseppet sem jelentéktelen, hiszen hosszú hajaddal akár meg is babonázhatod a férfiakat, míg a rövid hajú nők fölött sokan egyszerűen elsiklanak, mert ez a frizura olykor kevésbé mutatja lágynak a vonásokat, így nem hangsúlyozza a nőiességet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük