18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 jel, hogy a pasid összeköltözne

Úgy érzed, eljött az ideje, hogy összepolcoljatok? Mielőtt kulcsot másolnál, tudd meg, párod is készen áll-e a nagy lépésre!

Az egyik legmeredekebb ösvény, a párkapcsolati témák ritmusszekciójának első ütemtévesztése is lehet akár. Itt és most mutatunk néhány szembeötlő stigmát, mely a férfi arcára ül ki akkor, ha hatalmába keríti a vágy: ő bizony költözne.

Egybekelne, lakásilag. Összepolcolna, helyet szorítana az asszonynak maga mellett. Nem akar tovább kivert kutyaként kocsmáról kocsmára lődörögni – kötődne a röghöz, ha már így együtt.

Közös kassza

Ha már sülve-főve együtt vagytok, ha már a tengerimalac is közös, amikor úgy rohan feléd, mint az őrült, ki letépte láncát: akkor az bizony szerelem. Ha meg már az, akkor minek élne egyikőtök Balmazújvárosban, a másik pedig Öcsödön. Költözés lesz ebből, látom, amit látok.

A kan, és ezt büszkén mondjuk: nem ad alább az önállóságból. Vagy csak nagyon nehezen. De esze is van, és, ha már a minden is közös, akkor igen könnyen belehajtja abba a bizonyos kézkrémillattól terhes, belül selyem kalodába a fejét.

Közös lének túrós ugyan a háta, de azért akad a tetején bőven mazsola is. Egy háztartás, egy pénztárca: mikor már nincs filléreskedés, mikor már ösztönből csapja a pultra a Bailey’s árát: akkor onnantól a közös pecónak sem lehet akadálya.

Ember tervez

20 perc egy svéd lakberendezési szaküzletben - az maga az örök élet, plusz egy év. Attól szakálla nő az embernek. Szarkaláb kúszik a szem alá, annak alján pedig ott figyel a földút pora. Ennek fényében kijelenthetjük: a közös otthont, a családi fészket maximális energiával építgető férfinál

  • különösebb látvány
  • nagyobb balek a földkerekén nincsen.

Szerencsétlen figura! A nagyfejű mameluk! Szánjunk rá egy percet, figyeljük meg kiállását: töpörödött, meggyötört figura, melléből a hatalmas szívének dobogása hallik, arca piros, füle rőt, ajkáról ki se fogy az ének. A konyhaosztályról úgy kell kikergetni, merthogy ő szerelmes. Újabb áldozat, vigyorgó halott, a tomporából kifelé áll Ámor nyila.

Bugyogó

Az abszolút tünet: tűri a bugyit. Nem kezeli meglepetten a melltartót. Belakja a környezetét a nő zacca, ő pedig még vállat sem von. Hozzánő a nő. Sorsa megpecsételtetett.

Mondhatnánk persze, hogy ebben az esetben az asszony már ott van, olyan, mint a nagylábujj, elhagyni nemigen lehet, vagy éppen bolond, aki el akarja. Mondhatnánk, és milyen igazunk lenne! Része lett a nej.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Amikor nincs ott, már-már híja van, luk fásik a világban. Szomorúszürke lesz az élet, mikor nincs tanga a földön. Menyecske kell minden házba. Vegyen el Ön is menyecskét.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük