3 jel, hogy a pasid csak a szex miatt van veled
Tudd meg, mi alapján ismerheted fel, ha csak a tested kell egy férfinak. Ints búcsút te, hogy elkerülhesd a csalódást!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex minden normálisan működő párkapcsolathoz hozzátartozik. Ám, ha egy viszony csak és kizárólag erre épül, abból hosszútávon semmi jó nem sülhet ki. Ha te intim kapcsolatra vágysz, és a jövőt is el tudnád képzelni partnereddel, míg ő csak játszik veled, a lehető legjobb, ha már az elején átlátsz a szitán.

Az ugyanis, aki csak a huncut kalandok miatt van veled, nem érdemli meg a szerelmed, hiszen végül nagy valószínűséggel csalódást okoz. Íme, néhány árulkodó jel, hogy ideje új pasi után nézned, mert jelenlegi párodat csak a tested érdekli.

Ki sem mozdul a hálószobából

Minden friss kapcsolatban normálisnak tűnik, ha a pasi ki sem akar mozdulni a hálószobából, hiszen ilyenkor a vágy általában még mindkét fél részéről hasonlóan nagy intenzitású. Ez azonban intő jel is lehet, ami arról árulkodik, hogy párodat nem igazán te érdekled, sokkal inkább a veled eltöltött forró percek. Amennyiben úgy érzed, hogy feledhetetlen élmény vele a szex, de randevúitok a szó szoros értelmében csak a hálószobában zajlanak, és máshol nem is akar találkozni, nem árt óvatosnak lenned.

Amennyiben kényesen ügyel arra, hogy a romantikus programok és a közös, ám cseppet sem erotikus élmények helyett szinte kizárólag nálad vagy nála fussatok össze, ez már nem a kezdeti lángoló szenvedély jele, hanem, hogy csak erről szól számára a viszonyotok.

Ha így van, nem árt, ha minél hamarabb feladod a vele kapcsolatos komolyabb terveidet, és olyan férfi után nézel, aki a hálószoba falain kívül is tud meglepetésekkel és kellemes programokkal szolgálni.

Lenéző veled

A tettek mellett a pasi szavai, gesztusai is sokat elárulnak a jelleméről. Akinek komolyak a szándékai, és szeret téged, minden bizonnyal ügyel arra, hogy ezt tettekkel, figyelmes szavakkal is bizonyítsa. Az apró ajándékok hiánya önmagában még nem jelent bajt. De, ha párod semmibe vesz, és túl sokszor ejt el durva, netán megalázó szexuális megjegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy csak a tested érdekli, hallgass az eszedre!

Lehet, hogy a kapcsolatotok elején a nagy szerelem hevében nem figyelsz oda bizonyos szófordulatokra, ha azonban az érzelmeidet félretéve szemet szúr, hogy durva veled, és csak akkor van hozzád pár kedves szava, amikor ágyba bújtok, semmiképp ne hagyd figyelmen kívül! Az a pasi ugyanis, aki csak a szex miatt van együtt valakivel, sokszor megfeledkezik arról, hogy a tisztelet minden körülmények között kijár a másiknak.

Amennyiben tehát hasonlót tapasztalsz, vedd komolyan a lenéző megjegyzéseket, hiszen itt nem pusztán arról van szó, hogy ezekkel megbánt téged. A sértést semmilyen körülmények között nem kell eltűrnöd a pasitól, különösen, ha párod számára a kapcsolat legnagyobb értéke helyetted a szex, hiszen ebben az esetben valószínűleg később sem lesz kedves, megértő partner.

A pasid, mégis idegen

A férfi, akinek a nő csak a szex miatt kell, nem fogja bemutatni az éppen aktuális partnert a családjának, de valószínűleg még a barátainak sem. Ha úgy érzed, partnered rejteget a számára fontos emberek elől, az semmiképpen sem jó jel, de, ha emellett még saját magát illetően is titkolózik, az mindenképpen gyanúra adhat okot.

Amennyiben a legszemélyesebb információ, amit megoszt veled a pasi, az, hogy hogyan szereti az orális szexet, érdemes elgondolkodnod azon, hogy valaki olyat keress inkább, aki a párkapcsolatot valóban két ember közös életeként képzeli el.

Az ugyanis, aki csak a szex miatt van veled, valószínűleg nem vágyik sem közös fészekre, sem idilli, együtt eltöltött hétvégékre.

Ha hosszabb idő elteltével is gyakran megesik, hogy a randi és az ágyba bújás után párod inkább hazamegy, hogy a saját ágyában, egyedül ébredhessen másnap, ne érd be azzal a magyarázattal, hogy a fárasztó munka miatt neki így könnyebb. Amennyiben a szexi kalandnál többet szeretnél, ne dugd a fejed a homokba, és cselekedj, mielőtt a pasi törné össze a szíved!

Ezt is szeretjük