5 árulkodó csóktípus a pasidtól
Melyik mit jelent?
A csók nemcsak egyénenként különbözhet, de párod nyelvtechnikája is változó lehet. Tudd meg, miről árulkodnak kedvesed ajkai!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahány pasival volt dolgod, minden bizonnyal annyi változatos csóktípusról tudnál beszámolni. De nemcsak az egyes férfiak nyelvtechnikája különbözik: a helyzettől és a szándéktól függően párod is más és más csókokkal lephet meg.

A változatosság persze izgalmas, de nemcsak téged próbál lenyűgözni eltérő csókjaival: a különböző ajakmozdulatok ugyanis érzelmi állapotáról és szándékairól is árulkodnak. Figyeld meg, mikor hogyan csókol a pasid, és tudd meg, tüzes vagy romantikus hangulatban van-e éppen!

Érzéki csók

Ez a nyelvtechnika egyszerre érzelmes és szenvedélyes. A puha, izgató csókkal párod könnyen kikövetkeztethető szándéka, hogy minden érzékedet felkorbácsolja: bár elsősorban érzelmi szempontból, valószínűleg azt sem bánja, ha a dolog sokkal forróbban és kevesebb ruhában folytatódik. Ha ajkaival lassan közelít feléd, és nem rögtön egy mély, nyelves puszival indít, hanem fokozatosan válik egyre szenvedélyesebbé, nemcsak a vágya után megy, de intimitásra is vágyik.

Ha így csókol a pasid, biztos lehetsz benne, hogy nem kell párkapcsolati zűrökre számítanod. Hiszen minden erejével rád figyel, és óvni, kényeztetni szeretne minden lehetséges módon, ami jólesik neked. Hasonló helyzetben azonban te se említsd fel a múltkori vitátokat, inkább fond a karodat a nyaka köré, és az övéhez mérhető érzékiséggel viszonozd ajkai érintését!

Félénk csók

Még a legprofibb csókkirályok sem nyújtják mindig ugyanazt a forró élményt. Ha párod egyébként többre is képes, mégis egy félénk, bizonytalan csókkal közelít feléd, érdemes elgondolkoznod azon, nem vagy-e túl veszekedős hangulatban az utóbbi időben.

Ha csak épp, hogy az ajkaidhoz érinti a száját, és - mintha a te válaszodra várna - nem kezdeményez hosszú, forró csókot, nem biztos, hogy az az oka, hogy nem kíván. Lehet, hogy inkább csak pozitív visszajelzésre van szüksége, hiszen a sok veszekedés után nem lehet biztos benne, ezúttal hogy viszonyulsz hozzá.

Ahelyett, hogy ismét bosszankodni kezdenél, félénk kezdeményezésére válaszolj egy forró csókkal: ez az ő kedvét is biztosan meghozza a merészebb folytatáshoz.

Elnagyolt csók

Másrészt azonban a félénkhez nagyon hasonlít az elhamarkodottan odavetett csók, ami annak a jele lehet, hogy nem lángol úgy a szenvedély a pasidban, mint régebben. Sok párkapcsolatban az idő előrehaladtával egyre jelentéktelenebbé válik a csók, és az ajkak összefonódása helyett már csak jelzésértékű szájrapuszi jelzi az összetartozást, azonban ebbe nem feltétlenül kell belenyugodnod.

Amennyiben párod már nem tulajdonít nagy jelentőséget a nyelvjátéknak, az arra utalhat, hogy sokkal inkább nyugodt állandóságot jelent számára a kapcsolat, és nem éppen a leghevesebb érzelmi periódusát éli.

Ha azonban megpróbálsz egy kis újdonságot csempészni a mindennapokba, akár a hálószobában, akár egy romantikusabb randi során, könnyen elérheted, hogy egy szenvedélyesebb csók legyen a jutalmad.

Meghitt csók

Nem csak akkor lehet azonban tökéletes a nyelvsport, ha az első időkre emlékeztet, amikor végtelen hosszú ideig játszadoztatok egymás ajkaival, és minden alkalommal érezted, ahogy a hasadban mocorogni kezdenek a pillangók. Egy kedves, rövid, de finom nyelvtechnikával kísért csók mindent magába foglal, ami a párkapcsolatban jó lehet: a biztonságot, a meghittséget és a bizalmat. Ettől a gesztustól lehet, hogy nem kívánkozik le rólad a bugyi, de azt biztosra veheted, hogy, ha így csókol a pasid, eszébe sem jut mással tervezni, mint veled.

Heves csók

Van, aki alapvetően hajlamos a mély csókra, de a legtöbb pasi akkor térképezi fel meglepő részletességgel a szádat nyelvével, ha legszívesebben kicsit lejjebb kutakodna. A mély, heves csók, miközben párod keze előbb a csípődre, majd a melledre téved, egyértelműen szexet kezdeményező nyelvtechnika: a gond csak az, ha te nem vagy hasonlóan tüzes állapotban, és kicsit szelídebb kezdő akkordra vágynál.

Amennyiben párod hajlamos arra, hogy átmenet nélkül, egyetlen mandulabirizgáló csókkal adja tudtodra szándékait, próbáld kicsit lassabb ritmusra szoktatni. Ha nem zárkózol el a folytatástól, csak éppen lassabb tempóra szeretnéd inteni a pasit, nem kell hagynod, hogy mély nyelvjátékával elvegye a kedved a szextől.

Hárítsd el férfias gesztusát, és tedd próbára a türelmét apró, incselkedő csókokkal, miközben csak alig engeded, hogy a nyelvét használja: hamarosan neked is megjön a kedved egy mélyebb csókhoz!

Ezt is szeretjük