Milyen a pasi szája?
Olyan az ágyban!
Egyetlen csókból sokat megtudhatsz a férfi szerelmi teljesítményéről, de nem feltétlenül kell eddig eljutnod. Nézd meg a száját, és ítélj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki megtetszik, valószínűleg nem azon jár az agyad, hogy vajon az ágyban milyen lehet. Pedig egyes elméletek szerint a külső tulajdonságok, melyek alapján egy pillanat alatt megakad rajta a szemed, arról is árulkodnak.

Eszerint az, hogy milyen a zsánered, hatással van arra is, hogy a sikeres randi után milyen élmény lesz az éjszaka, ha pedig jól választasz, ezt akár tudatosan is befolyásolhatod. Bár nem biztos, hogy mindenkinek az arcába van kódolva szexuális teljesítménye, egy próbát megér a huncut gondolat: íme, amiről az ajkak árulkodnak!

Széles száj - Aki habzsolja a gyönyört

A pasi, akinek vaskos, széles szája van, nem csak az ételt eszi nagy kanállal, de az ágyban is számíthatsz rá, hogy minél hamarabb igyekszik a lényegre térni. Ilyen ajkakkal a csókban is egyeduralkodó lehet, és örülhetsz, ha levegőhöz jutsz mellette.

Amennyiben nincs ellenedre a gyors előjáték és a heves szex, mellette megtalálod, amit szeretnél, de gyengédségre csak ritkán számíthatsz. A széles szájú férfi nem az a típus, aki a te gyönyörödet előbbre helyezi a sajátjánál: ha ágyba bújsz vele, valószínűleg minden női praktikát alkalmad lesz bevetni.

Ami azonban mellette szól, hogy semmit nem kell előtte szégyellned, és kifejezetten örömét leli abban, ha a szex során kedvenc játékszereidet is beveted. Semmire nem mond nemet, ha pedig az együttlét során néha meg is előz, külön kihívásnak tekinti, hogy tekintélyes ajkainak tehetségét az öledben is kamatoztassa.

Ha tehát szereted a bujaság minden formáját, és időnként attól sem riadsz vissza, hogy egy sötét szórakozóhelyen kezdjétek el a titkos játszadozást, nem csalódsz majd.

Formás, telt ajkak - A latin szerető

A szép, rajzos ajkakkal rendelkező pasi nem riad vissza az érzelmektől, ám olykor nincs annyi a vallomása mögött, mint amit a cirkalmas szavak sejtetnek. Nem csoda azonban, hogy a tettek helyett a verbális csábításra is időt szán, hiszen, ha szemeid megakadnak a száján, már nyert ügye van.

Az ágyban hasonlóan szereti az érzelmes érintéseket, és számíthatsz rá, hogy hosszasan kényeztet, mielőtt a lényegre térne. Miután azonban összes erogén zónádat felfedezte, a folytatásnak is megadja a módját, és a lassú, buja együttlét során igazán az egekben érezheted magad.

A szép szájú lovag tehát nemcsak a csókban érzéki, de ajkain túl egyéb testrészeivel is megpróbál a lehető legjobban lenyűgözni. Ő akkor érzi magát a leginkább férfinak, ha az együtt töltött éjszaka alatt szóhoz sem jutsz a gyönyörtől, és ez nem feltétlenül csak egyetlen aktusra vonatkozik. Mellette részed lehet a filmbe illő, átszeretkezett hétvégékben, csak ne felejtsd el feltölteni a hűtőt - a lakásból ugyanis nem fogsz egyhamar kikívánkozni.

Keskeny ajkak - Megbízható állandóság

A pengevékony ajkakat általában a szigorú magatartással szokás párosítani, nem csoda hát, ha a keskeny ajkú pasi nem a legtüzesebb az ágyban. Mellette nem számíthatsz változatos kalandokra, és valószínűleg nem próbáljátok végig a Káma-Szútra összes nyakatekert pozícióját sem. Az állandóság azonban bizonyos fokig biztonságot is jelent: a jól megszokott szexpózok mellett tehát afelől is nyugodt lehetsz, hogy nem kalandozik más nők ágyába egy kis extra gyönyörért.

Ha valami újdonságra vágysz, neked kell kezdeményezned, de valószínűleg partnerre találsz benne, hiszen a férfi keskeny ajkakkal is szereti a gyönyört. Amennyiben rá hagyatkozol, be kell érned az örökzöld, klasszikus pózokkal, de meglepő örömökben lehet részed, ugyanis a vékony szájú pasi megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni a megszokott együttlétekből.

Ő az, akinek a száját gyakran elhagyja szex után a - Jó volt? - kérdés, füllentened azonban nem kell, mert a válasszal nem hiúságát szeretné legyezgetni, hanem valóban tanulni próbál. Legszexibb tippjeidet is örömmel fogadja, ha pedig ajkaival odalent nem is a legügyesebb, fürge ujjaival pótolja hiányosságait.

Kis ajkak - Szerény szerelmes

A jelentéktelen szájú pasi az, aki már kölyökkorában is csak sóvárgott a lányok után. Lehet a legszexibb sármőr, akkor is bizonytalan lesz, az ágyban és a szerelemben egyaránt. Halovány kiállása valószínűleg abból ered, hogy soha nem tudta egyetlen csókjával levarázsolni a nőkről a bugyit - ha azonban nem is kifejezetten latinos szerető az ágyban, egy kis kitartással sokat kihozhatsz belőle.

Akkor érdemes azonban csak kezdened vele, ha nem kevés tanári szellem bújt meg benned, és felkészültél rá, hogy minden intim részletbe beavasd. Ő ugyanis nem érez rá magától arra, mivel okozhatja neked a legnagyobb gyönyört. Meglehet, szellemi életetek virágzóbb lesz, mint a szex, hiszen még Jane Austenról is könnyedén beszélgethetsz vele.

Sok férfitársával ellentétben a kis szájú pasi esze nem jár a szexen egész nap, ha viszont tüzesebbé szeretnéd tenni, erről is könnyedén gondoskodhatsz. Nála azonban nem az a leghatásosabb, ha rögtön a gatyájánál indítasz, inkább az agyát vedd célba, és esti mozizáshoz válassz egy erotikus filmet, vagy beszélgess vele szexi vágyaidról.

Ezt is szeretjük