18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

13 tűzforró szexpóz
Kizárólag 18 év felett!
Eleged van a megszokásból? Engedd szabadjára a benned rejlő jógakirálynőt, és lepd meg magatokat néhány igazán merész pózzal!

1. Csak egyenesen!

Ezzel a pózzal az orgazmus esélye háromszor nagyobb lesz, mint a hagyományos behatolásnál. Kezdjétek a misszionárius pózzal, de a párod húzódjon feljebb rajtad annyira, hogy a pénisz töve a csiklódat izgassa. Így a pénisz csaknem függőlegesen hatol beléd. Fond körbe rajta a lábaid, és inkább ringatózzatok, mint lökdössön. Gyakorolni kell, de hidd el, megéri.

2. Állva

Ehhez acélos combok, egyensúlyérzék és koordináció kell, de ez a létező legjobb póz egy spontán, gyors menethez. Háttal dőlj a falnak, és egyik lábad húzd fel a derekára. Így mélyebben beléd hatolhat úgy, hogy közben kapaszkodhat a combodba. Liftben, kis sikátorban tökéletes – vagy bárhol, ahol nagyon-nagyon sürgős a szex, bár nagyon nem illene.

3. Lovaglás

Mássz fel rá, és lovagold meg. Te vagy felül, te irányítod, hogy milyen mélyre menjen, és a ritmust is te határozod meg. Hajolj előre, hogy izgassa a csiklódat is, vagy dőlj hátra, hogy minden lökés a G-pontodat érje. Ő élvezni fogja, hogy mindent lát belőled, te meg élvezni fogod, hogy te vagy felül.

4. Kutyapóz

A legjobb póz a mély behatoláshoz és a G-pont izgatásához, meg egy kis elfenekeléshez, ha erre vágysz. Ereszkedj négykézlábra, ő térdeljen mögéd, és markoljon rá a csípődre. Mozogj előre-hátra attól függően, hogy mély vagy gyors behatolást szeretnél.

5. Gyors menet a konyhában

A szex a konyhapulton sürgős, gyors és szenzációs. Ülj a pult szélére, és fond a derekára a lábaid, ahogy beléd hatol. Húzd magadba mélyen minden lökéssel. Az ilyen gyors menet élesíti az érzékeket, úgyhogy rekordidő alatt a csúcson lehetsz!

6. 69

Ennél intimebb nem is lehetne az együttlét. Te vagy felül, kézzel, szájjal, nyelvvel kényeztetve a péniszét, heréit, vagy némi síkosítóval a hátsó bejáratot is.

Ő közben alulról viszonozza a szívességet. Ha nem tudsz egyszerre adni és kapni, vagyis kétfelé figyelni, osszátok körökre egymás kényeztetését. Kalandot akartok? Próbáljátok ki mindezt állva.

7. Kanál

Álmos vasárnap reggeli szex. Ebben a kellemes, intim pozícióban mindketten az oldalatokon fekszetek, egymáshoz bújva, miközben ő hátulról óvatosan beléd hatol, közben a melleiddel is tud foglalkozni. Ha a végén egy gyors, frenetikus orgazmust szeretnél, könnyen átmehettek kutyapózba.

8. Fordított lovaglás

Rajta ülsz, térdelsz, de a hátadat mutatod neki, és te irányítod az akciót. Közben ő gyönyörködhet a fenekedben, neked pedig szabad a kezed, így foglalkozhatsz a herékkel is.

9. Olló

Feküdj hanyatt egy asztalon úgy, hogy a széle a csípődnél legyen. Ha a lábaidat kinyújtod felfelé, a bokáidnál fogva tud tartani, kedvére nyithatja, zárhatja, keresztezheti a lábaid, mint egy ollót. Lesz itt minden a finom lökésektől a legmélyebb behatolásig. Ha ágyban csináljátok, akkor elég, ha feltérdel.

10. Nyalakodás

Ha orált szeretnél, de az irányítást sem akarod kiadni a kezed közül, ez a te pózod lesz. Tégy egy párnát a feje alá, és térdelj az arca fölé, így te határozod meg, hogy mit, hol és milyen erősen csináljon.

11. Talicska

Kicsit bugyután néz ki, de meglehetősen kellemes. Kutyapózban kezdjétek, és a párod emelje fel a lábaid a behatoláshoz. Nem kevés erő kell ehhez a pózhoz, úgyhogy inkább edzőtermi fanatikusoknak ajánlott. Stimulálja a G-pontot, de a párod valószínűleg jobban fogja élvezni ezt a pózt, mint te.

12. Oldalról, másképp

Ehhez kell egy kis rugalmasság, de megéri rászánni az időt a nyújtásra. Feküdj az oldaladra, az alsó lábad legyen egyenes, a másikat hajlítsd be, a párod feküdjön a kettő közé. A behajlított lábadat emelje a vállára, mikor beléd hatol. Mély behatolás, és kézzel is tud segíteni.

13. Zárt misszionárius

Klasszikus misszionárius póz, csak nyújtsd ki az összezárt lábaid a combjai között.

Vagy téged fog nagyon szűknek érezni, vagy magát nagyon nagynak. Vagy mindkettő. Markolj rá a fenekére, és húzd magadba. Hihetetlen élményben lesz részed.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük