Wossala Rozina sokat fogyott: friss fotóján karcsúbb, mint valaha

Wossala Rozina nem csak tudatosan táplálkozik, hanem rendszeresen sportol, ennek köszönhetően a rekordsúlyához képest 14 kilót fogyott.

wossala-rozina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wossala Rozina látványos átalakuláson esett át: az évek során számos diétát kipróbált már, de vagy nem váltak be hosszú távon, vagy nem tudta összeegyeztetni a hivatásával - egészen 2020-ig.

A 2014-es A Konyhafőnök második helyezettje életmódot váltott, és megtalálta a számára ideális diétát, amit kisebb módosításokkal ma is alkalmaz.  

Wossala Rozina fogyása

Egy tíznapos juice diétát követően napi egy étkezést iktatott be - 23 órán át nem evett, csak napi egy órában -, de a szakmája miatt ezt napi kettőre módosította úgy, hogy dél és este hat óra között vett magához ételt, így az utolsó és az első étkezése között nagyjából 16 óra telik el.

- A halat leszámítva 90%-ban mellőzöm a húst és az állati eredetű ételeket. A zöldséghangsúlyos étrenddel energikusabb maradok - mesélte a nyár elején a Best magazinnak.

Karcsú alakját nemcsak a tudatos táplálkozásnak, hanem a sportnak is köszönheti. A Margitszigeti futópályáról posztolt friss fotóján karcsúbb, mint valaha. Azt írta, november elsején a legjobb idejét futotta, és azt is elárulta, hogy a rekordsúlyához képest 14 kilót fogyott.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Önmagaddal versenyezz, ne másokkal! Néha az ilyen közhely gondolatok hatalmasat mennek nálam. Ma -14 kilóval vagyok kevesebb, mint a valaha volt rekord súlyom (azt mondjuk magam sem értem, hogy történhetett) és ma az eddigi legjobb időmet futottam. 6 perc/km! Ez másoknak tuti vicc szám, de nekem, aki eddig vonszolta magát, ha futni kellett, hatalmas dolog. Végre élvezem, látom a változást és imádom ezt az őszt! Használjátok ki Ti is, amíg lehet, egyetek egészségesen és sportoljatok sokat a szabadban! #haladohedonista #győzdlemagad #fall2021 #run" - írja a posztjában. 

Wossala Rozina a Femina podcastjában azt is elárulta, hogy a pandémia alatt a biciklizés lett az új hobbija. 

- Egy elektromos mountain bike-ba lettem szerelmes. Elképesztő, milyen távlatokat nyit, egy dimenzióváltás! Simán 60-70 kilométereket lehet terepen úgy biciklizni, hogy közben van levegőd, nem azt érzed egy hegymenettől, hogy meghalsz, viszont nagyon-nagyon edzésben tart. Messzebb és gyorsabban tudsz vele menni, de te hajtod, csak hozzátesz a lábad erősségéhez, a sebességedhez - mesélte a 37 éves híresség, aki azért is élvezi az új hobbiját, mert az egy társasági tevékenység, amit a természetben lehet űzni. 

Gáspár Bea 20 kilót fogyott

Öt év kihagyás után az immár karcsú Gáspár Beával tért vissza a TV2 képernyőjére a Hal a tortán című műsor. Győzike felesége 2020 nyara óta 20 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire jól mutatnak rajta a szűk fazonú darabok.

Ezt is szeretjük