Gáspár Evelin elképesztő átalakulása: így nézett ki a Survivor kezdetén és végén

Gáspár Evelin és a Survivor celebcsapatának többi tagjai is rengeteget fogyott a túlélőshow alatt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. augusztus 30-án került képernyőre az RTL Klub népszerű túlélőshow-jának ötödik évada, a Survivor - Celebek a civilek ellen!, valójában azonban ez az első olyan széria, amelyben ismert emberek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket, a nyolc híresség nyolc civillel vetélkedik az október 15-i döntőig.

Gáspár Evelin egy reality műsor, a Győzike Show révén vált akaratlanul is ismertté, 2019-ben nagybátyjával, Gáspár Zsoltival alkotott egy csapatot az Ázsia Expressz második évadában, 2021-ben pedig a Survivor szereplője lett. A Holtak Szigetén 2021. október 8-án ért véget számára a játék.

A Survivor celeb játékosai előtte-utána fotókon

- Számomra a legkisebb gond volt az éhezés, mert én az egész életemet végigdiétáztam, az ügyességi feladatok annál nagyobb problémát okoztak. Az egy dolog, hogy sportolok és edzek, de az ügyességi játékokban világéletemben utolsó voltam, bénáztam. Amikor a holtak szigetére kerültem, el is engedtem, hogy az ügyességi feladatokban jó legyek, mert tudtam, hogy nincs esélye visszakerülni a top 3-ba - árulta el a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A 27 éves lány azt sem titkolta, hogy nagyon örült, amikor a kiesés után megpillantotta a tükörképét, szerinte élete legjobb formájába került.     

- Hú, mennyit fogytam! Darázsderekam lett. Nagyon elégedett vagyok, a hajamon kívül minden jó. (…) Alig várom, hogy megfésülködjek, de előtte egy alapos hajmosás következik. Arcmaszkot is bekészítettem a kiesésre, tartok egy szépségnapot - mondta a Fókusz kamerái előtt, miután megérkezett Dominikán a hotelbe. 

A döntő előtti napon, az október 14-i adásban Nagy Alexa, Sabira, Járai Máté és Dani utoljára öltötték magukra a szürke ruháikat  holtak Szigetén, ahol a végső játékon eldőlt, Dani térhetett vissza a Guazabara törzsbe, amely tagjainak egy brutális játékon kellett megküzdeniük egymással. Rózsa, Széphalmi Juliska, Zsófi és Dani közül végül az utóbbi kettő mérkőzhet meg Túlélő címért és a 20 millió forintos fődíjért.

Képes összeállításunkban nemcsak Gáspár velin, hanem Kabát Peti, Sánta Juliska, Járai Máté, Nagy Alexa, Catherine Dederick és Filipánics Bálint látványos átalakulását is láthatod.

Ezt is szeretjük