A Szeress most! szépfiúja volt: Babicsek Bernátra fogyása után alig lehet ráismerni

Képeken mutatjuk, mennyit változtak hazánk sármőrei az elmúlt években.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a maga sármőr színészei, akiket a hölgyrajongók nemcsak tehetségük, hanem megjelenésük miatt is imádnak. A 2000-es évekkel sem volt ez másként, a hazai férfi színészek között jócskán akadtak olyanok, akik, ha megjelentek a képernyőn, elolvadtak a női szívek.

Babicsek Bernátot a Szeress most! című szappanopera szívtiprójaként ismerte meg az ország 2003-ban. A színész a széria ügyeletes rosszfiújaként hódított, a képernyőn a titokzatos Gábort jelenítette meg. 

A 2000-es évek sármos színészei akkor és most

Az azóta eltelt 18 esztendő során sokat változott az élete, bár a színjátszást nem adta fel, és színházi munkái mellett a zenei életben is tevékenykedik. 2011 óta a Tango Harmony zenekar harmonikásaként szórakoztatja a közönséget. A 41 éves sorozatsztár teste is jócskán átalakult az elmúlt időszakban. Két hónap alatt 12 kilótól szabadult meg, és gyúrta ki magát a Turay Ida Színház Fergeteges látogatás című darabja kedvéért, amelyben a kisportolt karaktert, Milánt formálja meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Két hónap alatt 12 kilót adtam le, gyakran kérdezik, hogy mi volt a receptem, hogy csináltam, melyre általában csak azt felelem: szenvedéssel, és akkor a részletekről már nem szoktak érdeklődni. Napi két edzés volt a cél, reggel, illetve este, ami inkább hajnal és éjszakává alakult. Persze ezt az alvásidőből kellett ellopni, viszont időjárásfüggő, hogy épp mit lehetett csinálni. Emellett nagyjából 1600 kalóriát ettem, fehérjedúsan, tojás és zöldségek formájában. Úgy vélem, a színész teste a munkaeszköze, így nem volt kérdés, hogy meg kell csinálni. Azért előfordult esténként, hogy azt éreztem, nem bírom tovább és a sírógörcs kerülgetett, annyira éhes voltam, de egyben hálás is, hogy volt miért kitartani - mesélte a színész az nlc.hu interjújában 2021 júniusában.

Nem Babicsek Bernát az egyetlen szívtipró, aki sokat változott azóta, hogy a 2000-es évek elején meghódította a női rajongókat. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek napjainkban hazánk sármőrei.

Ezt is szeretjük