Weisz Fanni már nem titkolózik jóképű szerelméről - Gergőről először nyilatkozott
Weisz Fanni először nyilatkozott új párjáról, a sármos Gergőről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni július közepén jelentette be, hogy férjével hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt különváltak

A 28 éves sztár maga sem gondolta volna, hogy az új szerelem hamar belép az életébe. 

Weisz Fanni új párja

Október elején először a Blikknek nyilatkozott arról, hogy Bókay Gergővel több mint tíz éve ismerik egymást, és a barátságból lett nagy szerelem, amiről eleinte csak a családtagjai tudtak. Szűkszavúan annyit árult még el, hogy évek óta nem volt ilyen teljes a boldogsága. 

Weisz Fanni a 2019-es Glamour-gálán
Weisz Fanni a 2019-es Glamour-gálán
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A gyönyörű modell most először a Borsnak nyilatkozott új kapcsolatáról, a napilapban közös fotón is látható jóképű szerelmével. Az egykori szépségkirálynő azt mondta, a múlttal már egyáltalán nem foglalkozik, mert lehúzza, csak a jelennel és a jövővel, előre néz, és nagyon boldog szerelmével. 

- Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyja, akivel egy éve kezdtek újra közeledni egymáshoz, és ma már újra felhőtlen a kapcsolatuk, örül annak, hogy a lánya találkozott egy fiatalemberrel, aki boldoggá teszi. Erről nemcsak Weisz Fanni csillogó szeme és jókedve árulkodik, hanem a külseje is: egy hónap alatt sikerült négy kilót híznia. 

Weisz Fanni édesanyja, Ágnes a Mokka egyik 2018 szeptemberi adásában.
Weisz Fanni édesanyja, Ágnes a Mokka egyik 2018 szeptemberi adásában.
Fotó: TV2/Mokka

Amióta Gergővel van, a hallókészülékét is egyre többet hordja, de a férfi is tanulja a jelelést, hogy minél könnyebb legyen közöttük a kommunikáció. 

- Napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció.

Nyári Dia jóképű férje

Nyári Dia nagyon fiatalon, 22 éves korában megtalálta a nagy Őt. Párja, az MTVA sportriportere, Kovács Dániel olyan jóképű, mint egy hollywoodi sztár. Előző kapcsolatainál már az elején érezte, hogy puszta fellángolások csupán, ám amikor megismerte Zétény apukáját, egészen más volt a helyzet.

Ezt is szeretjük