Fresh Andi férjhez megy: ő a párja, akibe 15 év barátság után lett szerelmes
Fresh Andira egy régi barátja személyében két évvel ezelőtt talált rá a szerelem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Villányi Andreát a '90-es évek hazai lánybandájának, a Fresh együttesnek köszönhetően Fresh Andiként ismerte meg az ország. 1996-ban alakultak trióként, majd több tagváltást követően Andi és Gyulai Viki 1999-ben csatlakoztak, 2003-ban pedig duóként működnek tovább. 

Fresh Wiki 2017 nyarán adott életet kisfiának, Samunak, de mostanra Fresh Andi magánélete is boldog és harmonikus, hamarosan feleség lesz.  

Fresh Andi férjhez megy

Párjával augusztusban ünnepelték a második évfordulójukat, a férfi 2019 augusztusában, horvátországi nyaralásukon jegyezte el, posztjai alapján pedig nemsokára férj és feleség lesznek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nemkellenekaszavak#férjecském#soon ❤️🔗 #gallóék

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

"Ő a Mindenem! És neki Én vagyok a Minden! Nem telik el úgy nap, hogy ne éreztetné velem: Egy bókkal, egy mondattal, egy mosollyal, egy öleléssel, egy csókkal.. 38 évesen megtapasztaltam, hogy milyen egy IGAZ kapcsolat, a legmélyebb szeretet, egymás felé a tisztelet, az őszinteség. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nemsokára azt mondhatom: "Ő a Férjem" - írta a 38 éves sztár az Instagramon.

Bár csak két éve alkotnak egy párt, jóval régebb óta ismerik egymást: 2018-ban egy 15 éves barátság alakult át szerelemmé. Négy év szingliség után úgy érezhette, végre megtalálta az igazit. 

- Semmi nem volt közöttünk, nagyon sokan ezt már pár évvel ezelőtt is megkérdőjelezték, mert azt mondák, nem létezik, hogy állandóan együtt vagytok, ugyanaz a társaságotok, még sincs köztetek semmi. Az én családom nagyon szerette már akkor is, ismerem a gyerekeit pici koruk óta, mentem már a lányáért óvodába, aludt nálam, mentünk együtt vidámparkba… 

fresh-andi-batch
Fotó: TV2/Mokka

- 15 év után augusztusban, gyakorlatilag 24 óra leforgása alatt változott meg minden nála is, és nálam is. Korábban is sokat voltunk kettesben, nálunk ez megszokott volt, előfordult, hogy a gyerekekkel kettesben elmentünk síelni. De miután elmentünk az esztergomi bazilikába egy orgonaestre, ahol azt mondta: "Te milyen szép vagy!", 24 órán belül rájöttem, hogy nemcsak ő bókol nekem életében először, hanem én is másképp nézek rá - mesélte 2018 novemberében a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

A TV2 műsorában azt is elmondta, hogy össze is költöztek, a férfi kedvéért elhagyta az országot, ugyanis Szlovákiában élnek.  

- A gyerekeknek abszolút jó volt a reakciója, vagyis hát nem gyerekek, már felnőttek mindketten. Nagyon örültek. Régen is volt, hogy hamarabb tudtam egy titkukat, mint az apukájuk, és a mai napig szoros a kapcsolatunk. Igazából eleinte nekem volt furcsa, hogy az apjuk megölelt vagy megcsókolt előttük. 

A '90-es évek magyar énekesnői egykor és ma

Terecskei Rita karrierje kezdete óta rengeteget változott külsőleg, azonban ugyanaz a mosolygós és rokonszenves ember maradt, aki régen is volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a kilencvenes és a kétezres évek ismert magyar énekesnői.

Ezt is szeretjük