A Hip Hop Boyz sztárja volt a 90-es években – Most a telefonszámláját se tudja fizetni O. G. Duck
O. G. Duck, vagyis Kalocsai Krisztián a Facebook-oldalán írt anyagi nehézségeiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években a Hip Hop Boyz az egyik legnépszerűbb magyar fiúcsapat volt. 1992-ben alakultak meg, tagjai Levy T. (Egry Levente), O. G. Duck (Kalocsai Krisztián) és Real Action (Szűcs Zoltán) voltak.

Olyan slágerekkel arattak nagy sikert, mint az Ott várok rád, a Megbántottak vagy A hegyekben fönn.

O. G. Duck anyagi gondokkal küzd

1995-ben felléptek az I. Total Dance Fesztiválon, Dr. Alban és az East 17 magyarországi előzenekaraként a teltházas Budapest Sportcsarnokban, illetve a Kisstadionban. Amikor Michael Jackson a HIStory World Tour második állomásaként fellépett Budapesten, a Népstadionban, a Hip Hop Boyz a Pop Királyának előzenekara is lehetett. 1998-ban váratlanul feloszlott az együttes.

2005-ben újra összeálltak, a régi dalokat újrahangszerelték, és néhány új dallal kiegészítve kiadták az Újratöltve című albumot, de 2008-ban az útjaik újra elváltak, csak Levy T. és O. G. Duck maradt meg duó formátumban, és RetroShow a Hip Hop Boyz sztárjaival néven léptek fel 2016-ig, amikor jogvita vetett véget a közös munkának.

kalocsai-krisztian
Fotó: FEM3 Café

O. G. Duck lett 2012-ben az első magyar testépítő-popsztár, és személyi edzőként is elkezdett dolgozni. Az utóbbi időben anyagi nehézségei támadtak, és magánélete sem alakult jól, két évvel ezelőtt megromlott a kapcsolata feleségével, barátai is elfordultak tőle. A 45 éves retrósztár most a Facebook-oldalán arról írt, hogy a telefonszámláját sem tudja fizetni. "Lásd, a celebet sem védi semmi a krachtól" - zárta sorait.

Amikor a Bors arról kérdezte, mekkora a baj, azt válaszolta "hisz a buddhizmusban, elfogadja a rosszat, ami jön, örül a jónak, és nem engedi meg magának, hogy elkeseredjen".

A Hip Hop Boyz sztárjai egykor és napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak, hogyan néznek ki napjainkban a Hip Hop Boyz tagjai, és mit csinál ma Levy T., Real Action és O. G. Duck.

Ezt is szeretjük