Emlékszel Intire a TNT-ből? 45 évesen már boldog családapa

Inti, vagyis Zuber Krisztián, a menyasszonya és a gyerekek mozaikcsaládként élnek együtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

1995-ben alakult meg a TNT, hogy a 2000-es évek közepéig az egyik legnépszerűbb zenekarként szórakoztassa a közönséget hazánkban. Olyan slágereket köszönhetünk a formációnak, mint a Kicsi Gesztenye vagy a Titkos üzenet, de a tinilányok nem csak a dalaikért rajongtak, az együttes tagjai, Dobrády Ákos és Inti, vagyis Zuber Krisztián is megdobogtatta a szívüket.

Utóbbi már foglalt, a Costa Rica-i gyökerekkel is rendelkező macsó 45 éves korára jócskán megváltozott. A zenészek bulizós, csajozós életét a nyugodt családi idillre cserélte. Menyasszonyával, Ritával már három éve alkotnak egy párt.

Inti már 3 éve él boldog párkapcsolatban

Romantikus komédiába illő módon hozta össze őket egy véletlen, pontosabban kedvese fiának a keze volt a dologban. Elcsente édesanya telefonját, hogy aztán Facebook-profilján garázdálkodhasson. Ismeretlen embereket jelölt be és lájkolt, köztük a sármos zenészt is.

Ekkor azonban még történt köztük semmi, mert mindketten párkapcsolatban éltek, de felkeltették egymás érdeklődését. Évekkel később, Rita, már szingliként gondolt egy merészet, és dobott egy lájkot a kiszemeltjének. Jól időzített, hiszen a sármőr is éppen facér volt, így rögtön egy randimeghívással viszonozta a gesztust.

- Visszaírtam neki, és elhívtam egy koncertre, ahol el is csattant az első csók. Ennek idén lesz három éve, tavaly pedig megkértem a kezét – mesélte a dobos a Story magazinnak.

Mindketten szülőként léptek be a kapcsolatba, de szerencsére gyerekeik hamar összecsiszolódtak. Rita fia, Zalán nagyon jól kijön az előadó 18 éves lányával, Emmával. Az innovátorként dolgozó édesanya azt is elárulta, hogy barátnői viszony alakult ki köztük.

- Egyszer sem vitatkoztunk össze az évek alatt, sőt nagyon jóban vagyunk: együtt járunk fodrászhoz meg kozmetikushoz is.

A '90-es évek magyar énekesei egykor és most

Mint minden korszaknak, így a '90-es éveknek is megvoltak a maga sztárjai, akikért a tinédzserek odáig voltak. Ebben az időszakban számos fiúbanda alakult meg. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a korszak legnépszerűbb énekesei.

Ő volt a Shygys együttes szépfiúja - 44 éves korára nagyon megváltozott

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük