Renato volt a 2002-es Big Brother olasz macsója - Most így néz ki a szívtipró zenész

Renato Pavesit a TV2 Big Brother című valóságshow-jában ismerték meg a nézők.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Renato Pavesit senkinek nem kell bemutatni, aki nézte a TV2 2002 szeptemberében indult valóságshow-ját, a Big Brothert. Az akkor a húszas évei elején járó zenész a gitárját is magával vitte a villába, ahol 116 napot töltött, egészen a döntőig menetelt Bálint és Évi oldalán. A műsort végül a női szereplő nyerte meg. 

A gitáros-énekes már 39 éves, de külsejét tekintve alig változott valamit a televíziós szereplése óta. 

Ennyit változott Renato 18 év alatt

- Akkor még csak a húszas éveim elején jártam, és valahogy nem mentek ezek a kötelező dolgok, az interjúkon is csak szórványosan jelentem meg, a Big Brother-csapat totális fekete báránya voltam. Volt kiadói megkeresés is, de mivel ők - érthető módon - üzleti szemmel nézték a zenét, én pedig ragaszkodtam az elképzeléseimhez, nem tudtunk megállapodni - magyarázta a Blikknek, miért tűnt el a médiából a Big Brother vége után nem sokkal. 

Renato a Big Brotherben és napjainkban - alig változott a külseje.
Renato a Big Brotherben és napjainkban - alig változott a külseje.

A Big Brother miatt nem kezdte el a tanulmányait jazz szakon, de mivel szerette volna magát tovább képezni, Londonba utazott, ahol a Kingston Egyetem zeneművészeti szakán szerzett diplomát. Ezt követően sorra futottak be a felkérések, beutazta a világot. Járt Sevillában, Berlinben és Milánóban, Koreában, Japánban és Irakban is koncertezett, még a Queen gitárosának, Brian Maynek zenélt Londonban. 

Mentes Norbert és Renato Pavesi
Mentes Norbert és Renato Pavesi

Most a Moby Dick és a Hungarica gitárosaként ismert Mentes Norberttel állt össze, akivel a kétezres évek közepe óta ismerik egymást. Egy koncertfilmsorozat keretében mutatják be közös akusztikus produkciójukat, amit a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban rögzítettek, és amit eredetileg egy miniturné keretében májustól szerettek volna bemutatni a közönségnek - árulták el a napilapnak. Ezt több epizódra bontották, így látható és hallható a HammerMusicHungary YouTube-csatornáján. 

- Nekem kihívás ez a fajta muzsikálás, mert korábban nem voltam otthon abban a műfajban, amit Renato játszik. A flamenco és a rock találkozásából nagyon érdekes dolgok születnek - árulta el Mentes Norbert. 

A Big Brother szereplői ennyit változtak

2002. szeptember 1-jén elindult a magyarországi Big Brother első szériája. A TV2 valóságshow-ja december 21-én BB Évi győzelmével ért véget, de a műsor többi, összesen 12 szereplőjére is bizonyára sokan emlékeznek. Kíváncsi vagy, mi történt velük, és mennyit változtak? Képes összeállításunkban megnézheted. 

Emlékszel Pongóra a Big Brotherből? - Ennyit változtak a valóságshow szereplői

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük