Emlékszel Pongóra a Big Brotherből? - A bugyiboltos 16 év alatt ennyit változott
A Big Brother első szériájának szereplői egykor és most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

16 év telt el azóta, hogy 2002. szeptember 1-jén elindult a magyarországi Big Brother első szériája. A TV2 valóságshow-ja december 21-én BB Évi győzelmével ért véget, de a műsor többi, összesen 12 szereplőjére is bizonyára sokan emlékeznek. 

BB Évinek, vagyis Párkány Évinek a 16 millió forint nyeremény nem hozott boldog életet. A Big Brotherben még pornószínésznőnek készülő, 21 éves lány ma már több mint 100 kiló, alig lehet ráismerni, mentális és egészségügyi gondokkal is küzd. Két fia született, de a nagyobbikat, a ma már 12 éves Jancsikát Évi nagynénje sajátjaként neveli, a kisebbiket pedig örökbe fogadták. BB Évit hosszú ideig a kaposvári pszichiátrián kezelték, majd a családja egy Somogy megyei szociális otthonban helyezte el. 

BB Évivel ellentétben Pongó, vagyis Lassu Zoltán, akit csak a komlói bugyiboltosnak neveztek, idén ünnepelte feleségével a harmincadik házassági évfordulójukat, fehérneműboltjuk máig várja a vevőket. Az 53 éves férfi a képernyőre is visszatért kis időre, mégpedig a 2018-as Ninja Warrior versenyzőjeként. A jelentkezése nem olyan meglepő, hisz Pongó mindennap edz, a sport az élete része. 

- Besegítek a feleségemnek a fehérneműüzletbe, kifejlesztettem egy háromdimenziós edzéstervet, amihez van egy negyvenfős kis csapatom, és úgy néz ki, most fogunk nyitni egy konditermet, illetve alapítunk egy olyan nonprofit és egyben közhasznú egyesületet, ami révén szeretném ezt az edzésmódszert elterjeszteni. Gyakorlatilag 1983 óta, miután elvégeztem a súlyemelő szakedzőit, foglalkoztam ezzel a dologgal, csak a Big Brotherben ez nem került szóba, meg nem is nagyon reklámoztam - mesélte a Mokkában

Kíváncsi vagy, mi történt a Big Brother első szériájának több más szereplőjével? Mennyit változtak 16 év alatt? Képes összeállításunkban megnézheted. 

Ezt is szeretjük