Emlékszel Milóra? A 2004-es Való Világ győztese piszkosul jóképű pasi lett
VV Milo, vagyis Gyukin Milovan tavaly őszig az RTL Klubnál dolgozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Milóra bizonyára sokan emlékeznek: mindössze 18 éves volt, amikor a legfiatalabb játékosként 2004-ben megnyerte a Való Világ harmadik szériáját. Gyukin Milovan a valóságshow óta két diplomát szerzett, sokáig az RTL Klubnál dolgozott, ahol megjárta a szamárlétrát, mire az Éjjel Nappal Budapest felvételvezetője lett. A csatornánál 2017 novemberében mondott fel, hogy rendező szakosként a vizsgafilmjére tudjon koncentrálni. 

12 évesen kapta az első kameráját, azóta is a filmezés az élete. Milo, aki testvérével maga is árvaként nőtt fel, mélyszegénységben élő árvákról forgatott Afrikában. A fő témája az árvák, az árvaházak voltak, és a polgárháború utolsó láncszemei, a menekülttáborok. Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mesélte, már a dokumentumfilm utómunkálatainál tart. 

- Sajnos én is árva vagyok, korán vesztettem el a szüleimet, ezért a forgatás nagyon nagy álmom volt, amit most be is teljesítettem. Nagyon nagy élmény volt, ami lelkileg nyilván nem volt könnyű. Az volt a szerencsém, hogy mellettem volt egy nagyon jó barátom, ketten voltunk kint, és tudtuk egymást támogatni. 

Milo még csak 18 éves volt, amikor megnyerte a Való Világot.
Milo még csak 18 éves volt, amikor megnyerte a Való Világot.
Fotó: RTL Klub

- Az a három hét, amit ott töltöttünk, életem legszebb három hete volt. Persze, kemény volt, főleg az első hét, de nagyon sokan úgy mutatják be ezeket az országokat és embereket, hogy őket sajnálni kell. Köszönik szépen, ők ebből nem kérnek. Ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk, és nyilván mások a lehetőségeik, de ugyanúgy céljaik vannak, terveznek. A filmemben direkt úgy próbáltuk ezeket az embereket bemutatni, hogy ők maximálisan boldogok. Az értékrendjük teljesen más.  

Azt még nem tudja, hol fogják bemutatni a dokumentumfilmet, számára az a fontos, hogy minél többen lássák. 

vv-milo-2018
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Szersén Gyula narrálta a filmünket, aki tipikus dokumentumfilmhang, nagyon-nagyon profi. A fényeléssel lesz még munka, de azt gondolom, heteken belül kész leszünk vele - árulta el a volt VV-játékos, aki mára nagyon sármos, 32 éves pasi lett. 

Ezt is szeretjük