Balhé a TV2 műsorvezetői között - Többé nem vezethetnek közös műsort
Baukó Éva és Berki nagyon összerúgták a port, fenyegetés és per is szóba került.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Áll a bál a TV2 háza táján: Baukó Éva, aki nemrég lett a FEM3 Café műsorvezetője és Berki Krisztián, aki már jó ideje a műsor egyik házigazdája, összebalhéztak. VV Éva egy, a Facebook-oldalára feltett videóban azt mondta, nagyon örült, amikor felkérték a műsorvezetésre, de Berki mellett nem lehet érvényesülni, és hiába próbált vele beszélni az adások szüneteiben, hogy hagyja érvényesülni, műsorvezető-társa nem volt vevő a kérésre. 

Szóváltás alakult ki közöttük, Baukó Éva pedig a videóban azt állítja, az öltözőbe menet Berki megalázta női mivoltában, megfenyegette, hogy elintézi a kirúgását. Attól tartott, a férfi meg fogja ütni.  

Berki új párkapcsolatának is nekiment: azt állítja, hiába haknizik a férfi azzal, mennyire szereti Mazsit, ő látta az adás szüneteiben, hogy mellette ülve a férfi tinderezik. 

Berki a twn-en reagált a vádakra, azt állítva, hogy Baukó Éva ittas volt a műsor alatt és az incidens idején is: 

"Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végigvinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát" - mondta a lapnak.

Baukó Éva rögtön videóval válaszolt Berki állítására a Facebook-oldalán, és közölte, vérvizsgálattal bizonyítja igazát - az Uzsoki utcai kórházba újságírókat is invitált -, Berkit pedig beperli. 

A TV2 a Blikk megkeresésére nyilatkozatot adott ki a lapnak a botránnyal kapcsolatban. 

"Sajnáljuk, hogy ők úgy érzik, hogy a munkahelyi konfliktusaikat a nyilvánosság előtt kell rendezni. Mi belső ügyként tekintünk rá, és a jövőben nem vezetnek közösen műsort."

Ezt is szeretjük