Berki az egész ország előtt megalázta - Hódi Pamela kiborult a Facebookon
Hódi Pamela eddig sok boldogságot kívánt Berkinek és új párjának, ám a férfi most kiakasztotta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián egy héttel ezelőtt árulta el, hogy új párja van, akibe nagyon szerelmes. Volt párja, Hódi Pamela egy héttel ezelőtt dicsérte az utódját, ám, amit Berki művel, az nagyon kiborította, ennek a Facebook-oldalán adott hangot. 

Berki Krisztián új szerelme, Katona Renáta a 2011-es szépségkirálynő-választás egyik döntőse volt, ekkor ismerkedtek meg, és, bár az évek során többször is egymás mellé sodorta őket a sors, tavaly decemberig nem volt köztük semmi. A csinos, 26 éves nő, aki másfél évvel ezelőtt ment férjhez, és a házasságát rúgta fel az új kapcsolatért, múlt szerdán a FEM3 Caféban szerepelt, ahol Berki és Nati kedvenc süteményeit mutatta be - nem véletlenül, hisz cukrászdát vezet.  

A Mazsinak becézett Renáta a FEM3 műsorában a magánéletéről is mesélt, többek között azt is elárulta, hogy Berki már a 2011-es szépségkirálynő-választáskor is bepróbálkozott nála, de ő akkor kikosarazta.

Berki Krisztián menthetetlenül belehabarodott Renátába, ezt pedig a közösségi oldalain sem titkolja, az Instagram-oldalára több szerelmes fotót is feltöltött, emellett kislányával, Natasa Zselykével közös képek is készültek róluk. 

Egymásba csúsztunk 😍⛷🏂 #obertauern #dejovolt #ski #friendshipgoals #aberki #lovemylife

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

❤️ @mazsirenata #lovemylife #berkinatasazselyke #aberki

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Amikor a nagy nyilvánosság előtt kiderült, hogy Berkinek új párja van, Hódi Pamela még elismerően nyilatkozott az új kapcsolatról. Azt mondta a Borsnak, hogy Rubint Réka edzéseiről nagyon kedves lánynak ismerte meg Mazsit, és örülne, ha ő maradna Berki párja. 

- Bízom benne, hogy Krisztián megtalálta az igazit, és a boldogsága a mi kapcsolatunkra is jó hatással lesz. Én abszolút jó érzéssel közeledem felé, és Nati miatt szeretném a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani Krisztiánnal - nyilatkozta a lapnak Pamela.

Az azonban már felháborította, hogy Krisztián azt nyilatkozta, soha senkibe nem volt még annyira szerelmes, mint Mazsiba. Hódi Pamela szerint ezzel az egész ország előtt megalázza őt, hisz Berkinek nemcsak a párja volt, de gyermeket is szült neki.  

Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? - tette fel a kérdést Pamela, majd azt is közölte, hogy hat év alatt sikerült meg- és kiismernie Berki Krisztiánt, aki rövid ideig nagyon elbűvölő tud lenni, de sok sikert kíván annak a nőnek, aki hosszútávon, akkor is kitart mellette, amikor már leülepedik a rózsaszín köd.

Ezt is szeretjük