Áll a bál az egykori szerelmesek között - Berki le is tiltatta Pamelát a Facebookon
Berki Krisztián és Hódi Pamela a kislányuk miatt kapott össze legutóbb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Hódi Pamela sokak szemében álompár volt, rengetegen várták, milyen lesz a nyárra tervezett esküvőjük, ám a ceremónia előtt pár nappal lemondták azt, szeptember végén pedig bejelentették, hogy szakítottak, de kislányukat továbbra is együtt nevelik. Mára a viszony olyannyira megromlott közöttük, hogy Berki több fórumon is letiltatta Pamelát - ez a legutóbbi összezördülésük után derült ki, ami Nati miatt robbant ki. 

Hódi Pamela azt nehezményezte, hogy volt párja egy élő videóban Natikát is szerepeltette. Facebook-bejegyzése szerint ez rendszeres, Berki a lányát arra használja, hogy a médiában szerepeljen. 

Azt is kifogásolta, hogy Natika úgy sétált be az élő felvételbe, hogy nem viselt alsóneműt. Berki ezt később kivágta. 

- Voltak olyan nagyon kedves barátaink, akik a videót látva ezt azonnal jelezték, így én is rögtön megigazítottam. Nem érzem azt, hogy ez engem rossz színben tüntethetne fel, miközben az Édes Élet kapcsán az egész életünket láthattátok... Láthattátok Natikát, ahogy megszületett - nyilatkozta Berki Krisztián a Blikknek

A lapnak meséltekből az is kiderült, hogy Pamelával nincsenek jó viszonyban: azért nem tudott semmit a nő kirohanásáról, mert minden közösségi oldaláról letiltotta egykori menyasszonyát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük