VV Leo a 2004-es Való Világ szívtiprója volt – 44 évesen így néz ki
Nagy Zsolt, vagyis VV Leo ma már inkább készíti a műsorokat, mint bennük szerepel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Zsoltot 2004. január 5-én ismerték meg a nézők,  VV Leo néven ekkor költözött be a villába. A Való Világ harmadik évadában 159 napig élte életét 0-24 órában a kamerák előtt. Az egyik legnépszerűbb játékosként bejutott a döntőbe, ahol Milóval szemben végül a második helyezett lett. 

A 44 évesen is nagyon jóképű sztár a valóságshow után átállt a kamera másik oldalára, igaz, 2019 őszén visszatért egy kis időre a képernyőre.

15 év után tért vissza a képernyőre

Nagy Zsolt 15 év után A Konyhafőnök VIP 2019 novemberében indult szériájában tért vissza az RTL Klubra.

vv-leo-konyhafonok-vip-2019
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Szeretem a konyhát, de a fine dining nem az én műfajom, és éppen ez a csavar a jelentkezésemben: szeretném megtanulni ezt a műfajt, egy kicsit villogni vele a család, a barátnő előtt. Azt gondolom, egy plusz dolog az ember életében, ha megtanul főzni, megismeri a szakszavakat. Egy olyan tudást kapok a műsorban, ami egyedi lesz – mondta bemutatkozó kisfilmjében.

Azt is elárulta, már azt is megtiszteltetésnek veszi, ha bekerül valamelyik séf csapatába. Sárközi Ákost egy kicsit jobban ismeri, így ha lehetne, őt választaná, de annak is örülne, ha Rácz Jenő választaná ki. Végül az utóbbi piros kötényeseit erősítette, és a kilencedik adás végén búcsúzott. Szerinte jogos volt a kiesése, a többiekhez képest nem volt eléggé felkészült.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy Zsolt ma is a televíziózás világában éli életét. Két évvel ezelőtt alapított saját cégével a Sláger TV, valamint a The Fishing & Hunting csatornának gyárt műsorokat, továbbá dokumentumfilm-és videoklip-készítéssel is foglalkozik. Zámbó Krisztián például apja egyik nagy slágerét A jó asszony tényleg mindent megbocsájt? címmel dolgozta fel, és VV Béci, alias Young G és VV Leo segítségével forgatott hozzá videoklipet.

vv-leo
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Magánéletéről annyit tudni, hogy már tíz éve párkapcsolatban él, kedvese 16 évvel fiatalabb nála. 2019 novemberében a life.hu-nak azt nyilatkozta, úgy érzi, már készen áll az apaságra.

- Tény, hogy nagyon fiatal volt még, amikor megismerkedtünk, ezért is vártunk eddig a babavállalással. De egyáltalán nem zárkózom el tőle, sőt valójában mindig is nagy családról álmodoztam. El tudom képzelni, hogy hamarosan két vagy háromgyerekes apuka legyek – mesélte.

VV Milo ennyit változott 15 év alatt

Gyukin Milovant a Való Világ harmadik szériájában ismerte meg az ország: VV Milo 18 évesen, 2004 júniusában, a valóságshow legfiatalabbjaként nyerte meg a VV3-at. Két diplomával a háta mögött ma már a kamera másik oldalán, filmrendezőként dolgozik.

Ezt is szeretjük