Felismered VV Milót? A 2004-es Való Világ győztese rengeteget változott
VV Milo átállt a kamera másik oldalára, és fontos, komoly témákkal foglalkozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyukin Milovant a Való Világ harmadik szériájában ismerte meg az ország: VV Milo 18 évesen, 2004 júniusában, a valóságshow legfiatalabbjaként nyerte meg a VV3-at. Két diplomával a háta mögött ma már a kamera másik oldalán, filmrendezőként dolgozik. 

Tavalyelőtt Malawiban mélyszegénységben élő árvákról forgatta vizsgafilmjét. Nagy megtiszteltetésnek vette, hogy Szersén Gyula narrálta a dokumentumfilmet. 

- Nagyon sokan úgy mutatják be ezeket az országokat és embereket, hogy őket sajnálni kell. Köszönik szépen, ők ebből nem kérnek. Ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk, és nyilván mások a lehetőségeik, de ugyanúgy céljaik vannak, terveznek. A filmemben direkt úgy próbáltuk ezeket az embereket bemutatni, hogy ők maximálisan boldogok. Az értékrendjük teljesen más - mesélte 2018 májusában az RTL Klub Reggeli című műsorában.  

A vizsgafilmje kapcsán került kapcsolatba az Afrikáért Alapítvánnyal, amellyel idén Kongóban járt.

- Jóban lettem az alapítvány elnökével, aki idén elhívott Kongóba, hogy forgassam le, ahogyan egy tízfős családot megmentenek a nyomortól. A három asszony és hét gyerekük az utcára került volna a férjük halála után. Vettek nekik egy telket, amelyen mi, önkéntesek felépítettünk egy házat. Vittünk ki egy tonna ruhát is, abból - egy turkálót nyitva - megélhetnek majd - mesélte idén május végén a Blikknek

A Való Világ 3 kölyökképű győztese mára komoly témákkal foglalkozó filmes, aki külsőre is sokat változott: VV Milo 33 éves korára nagyon sármos pasi lett. 

Ezt is szeretjük