Felismered a 46 éves Császár Elődöt? A 90-es évek énekese nagyon megváltozott
Császár Előd A Konyhafőnök VIP című műsorban tért vissza a képernyőre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Császár Előd a ’90-es évek népszerű énekese volt. Az 1991-ben alapított FLM együttessel hatéves fennállásuk alatt három albumot adtak ki - A csütörtök túl messze van, Megdöglöm érted, Megtalállak még. 1996-ban duettet énekelt Eördögh Alexával, a Tiltott szerelem nagy sláger lett. 

2002-től Shane 54 néven főleg külföldön remixeket készített. A legutóbbi hír vele kapcsolatban az volt, 2019 júniusától Náksi Attila és WhiteBoy mellett a Sláger FM-en hallható Sláger DJ egyik új sztár-DJ-je lett.

Császár Előd húsz év után most visszatért a képernyőre: a november 11-én indult A Konyhafőnök VIP új évadában tért vissza, a második részben volt látható. Az elmúlt tíz évben interjút sem adott, de az RTL Klubbal kivételt tett. 

- A popzenészkedés után elkezdtem DJ-skedni, aztán 2009-ben egy DJ-duóval hirtelen a nemzetközi DJ-skedés kellős közepén találtam magam. Voltunk a világ 100 legjobb DJ-jének a 62. helyén, az amerikai dance-listán kétszer voltunk elsők is - mesélte még májusban, New Yorkban a Fókusznak Császár Előd, aki Amerika szinte mindegyik menő fesztiválján fellépett már, volt olyan éve, amikor a tengerentúlon 88 bulit adott. 

csaszar-elod
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Immár A Konyhafőnök VIP forgatásán szűkszavúan a magánéletéről is mesélt. Annyit árult el, hogy van egy lánya, és egyedül él. 

- A magánéletemről annyit kell tudni, hogy van egy lányom. Mindig olyan vicces, hogyha arról beszélek, hogy van egy tíz és fél éves lányom. Az emberek meglepődnek. Igen, az embereknek általában gyerekük szokott lenni egy idő után - magyarázta a Fókuszban

csaszar-elod-2019
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A főzős vetélkedőben való szerepléséről azt mondta, hogy remeg keze-lába, régóta készül rá, de stresszel és 'parázik', hogyan szerepel. 

- Azért jöttem A Konyhafőnök VIP-ba, mert két Michelin-csillagos séftől csak itt lehet tanulni. Sokat főzök otthon, igazából gyerekkorom óta. Van egy speciális rántottám, amit úgy negyven éve főzök, most már eléggé kitanultam, hogy kell. De tudok más dolgokat is csinálni, mint rántottát és bundás kenyeret. Egy hónapig jártam a Gundelbe felkészítőtáborba. 

csaszar-elod-konyhafonok
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Amikor a lányomnak nem ízlik a kaja, az nagyon durva! Ehhez képest a két Michelin-csillagos séf… – mesélte A Konyhafőnök VIP bemutatkozó kisfilmjében. 

Magyar hírességek, akik ünnepelt tévésztárok voltak

Képes összeállításunkban olyan tévésztárokat gyűjtöttünk össze, akik mára eltűntek a képernyőről. Nézd meg, mennyit változtak! 

Ezt is szeretjük