Rubint Réka sírva fakadt Sárközi Ákos miatt - Ezért volt vele kíméletlen
Oka volt annak, hogy Sárközi Ákos kemény volt Rubint Rékával A Konyahfőnök VIP-ban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

November 11-től újra elindult az RTL Klub népszerű gasztroreality műsorának VIP-kiadása. Hétköznaponként ismét sztárok mutatják meg, mennyire mozognak otthonosan a konyhában. Hétfőn többek között Vasvári Vivien, Mihalik Enikő, Oláh Gergő, Lukács Miki, Verebes Linda, Görgényi Fruzsina, Sipos Tamás, Delhusa Gjon és Rubint Réka mutatkozott be. Utóbbi sírva is fakadt A Konyhafőnök VIP első adásban. 

Sárközi Ákos közölte Rubint Rékával, hogy a húst tíz perccel korábban vágta fel, nem fog jól kinézni, így egyszerűen fogta a felszeletelt húst, és bevágta a kukába. Rácz Jenő azt a tippet adta neki, hogy süsse meg a maradék adagot, de ne vágja fel a serpenyőbe helyezés előtt a szűzpecsenyét, mert kijön belőle a nedvesség. 

rubint-reka
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Én ott összeomlottam! Voltam olyan helyzetben, amikor nem egy húst dobtak ki előlem, hanem hirtelen olyan helyzet adódott az életünkben, amikor azt éreztem, hogy kihúzták a lábam alól a talajt. Ott teljesen össze kellett magam szedni, ott csak arra koncentrálsz, hogy megmentsd a helyzetet. Aztán a hatása utólag jött ki - magyarázta sírva, miért érintette nagyon rosszul Sárközi Ákos reakciója. 

Rubint Rékát megviselte, hogy a sztárséf a munkája egy részét kidobta, de összeszedte magát, és sikerült mindent időben befejeznie. Fűszeres kéregben megforgatott sertésszűzérméket tálalt chilis mártással és köretként zellerrel - utóbbit többféle textúrában, pürésítve, sütve és friss saláta formájában is. A konyhai hulladékokból káposztachipset sütött. 

rubint-reka-konyhafonok
Fotó: RTL Klub

- Nagyon mérges voltál abban a pillanatban, amikor kidobtam azt a húst, amit felszeleteltél. De tudod, miért dobtam ki? Mert tíz perccel korábban fölvágtad. És milyen jó, hogy kidobtam, mert itt van egy tökéletesen megsütött hús! Nagyon szép rózsaszín. Tök jól megcsináltad az egészet, de majdnem elrontottad azzal, hogy fölszeletelted. Ha azt rakod fel a tányérra, én most egy nagyon száraz húst kaptam volna. Bizalom! Ügyes vagy! Mi nem azért megyünk oda hozzátok, hogy szemétkedjünk. Nem bántani akarlak, hanem tanítani. Ez fontos - indokolta döntését a Michelin-csillagos magyar séf. 

- Kiengedtem magamból a gőzt, jól kisírtam magam, picit meg is nyugodtam. Rá kellett jönnöm, hogy ebben a versenyben a séfek sokszor azzal segítenek, hogyha olyan drasztikus lépést tesznek, mint most Ákos - mondta a színfalak mögött a fitneszkirálynő. 

Rubint Réka tinilánya

Schobert Lara egyre népszerűbb az Instagramon, a követőinek száma már meghaladja a 160 ezret. A tinilány legtöbbször magáról posztol fotókat. Schoberték legidősebb gyermeke profikat megszégyenítő módon pózol. A magas, karcsú tinédzsernek az alakja is meglenne hozzá, hogy modellnek álljon.

Ezt is szeretjük