Rubint Réka 16 évvel ezelőtt még nagyon másképp nézett ki

Rubint Réka a férje hatására váltott stílust, és lett nőiesen szexi a megjelenése.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatodik alkalommal keresi hazánk legmeghatározóbb férfi szereplőit a Playboy magazin. A Playboy Man of the Year 2019 célja, hogy olyan példaképeket mutassanak be, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak. Az olvasók ezúttal is hat kategóriában adhatják le voksukat kedvencükre. Ezúttal is a leginspirálóbb hölgyekre lehet szavazni a Múzsa kategóriában: hazánk koronázatlan fitneszkirálynője, Rubint Réka, a fiatal színésznő, Rujder Vivien, a vadóc énekesnő, Tóth Gabi, a táncos Molnár Andi és a műsorvezető, modell, Nagy Réka szerepel a jelöltek között.

Rubint Réka 16 év boldog házasság után is a férje múzsája, és Schobert Norbit inspirálja legszívesebben. A fitnesz ikon szerint egy nőnek szüksége van a visszajelzésekre és a férfira, aki mellett ragyoghat.

- Abban, hogy egy nő múzsa legyen, a férfinak nagyon nagy szerepe van. Én Norbi múzsája vagyok, és az is szeretnék maradni mindig. Nekem az a filozófiám, hogy egy nő a férfi mellett tud igazán ragyogni, ha egy nő nőnek érezheti magát, akkor tud mások számára energiát adni. A visszajelzés mindig nagyon fontos, ezt a férfitól várjuk, a férfinek akarunk tetszeni, őt akarjuk meghódítani. Norbitól minden órában kapok visszajelzést, nagyon szerencsésnek érzem magam, mindenkinek egy olyan társat kívánok az életben, mint ő.

Talán nem is gondolnánk, de a 40 éves sztár nem mindig merte ennyire megmutatni gyönyörű alakját, férjének ebben is komoly szerepe volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Még egy kis RETRO ... 2003-bòl🙏🥰❤️ #retro #2003 #derégvolt

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

- Amikor megismerkedtünk, én hosszú, bő pulcsikban és farmerben jártam minden nap. Belőlem Norbi hozta ki a nőt, ő bújtatott ki a pulcsikból, ő készítette készíttette az első fotósorozatot rólam, ami az első aerobic kazettám borítóján szerepelt. Miatta kezdtem el igazán ragyogni – árulta el Rubint Réka.

Tóth Gabi - Rubint Rékához hasonlóan - nagyon hálás, hogy párja, Krausz Gábor múzsája lehet, és minden nap inspirálhatja a séfet az alkotásban.

- Szerencsés vagyok, hiszen közvetlen közelből élhetem meg nap, mint nap azt, hogy szerelmem, Gábor múzsaként tekint rám. Többször is mondta már, hogy motiválom az alkotásban és ihletet adok neki. Igyekszem minden nap meghódítani a szívét, kedveskedni és nyugodt otthont teremteni számára, hogy arra koncentrálhasson, amiben olyan nagyszerű.

toth gabi fotokredit viszlay mark
Fotó: Viszlay Márk

- Örülök, hogy ma már a séfekre is művészként gondolunk, ő is hatalmas tehetség, igyekszem inspirálni őt, új célok elérésére ösztönözni, a kreativitásában megerősíteni. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csodás férfi tekint rám múzsájaként – mondta el a 31 éves énekesnő.

Rubint Réka, Tóth Gabi és Rujder Vivien mellett olyan inspiráló hölgyek várják még a szavazatokat a Man of the Year múzsa kategóriában, mint Nagy Réka és Molnár Andi. Szavazni 2019. április 1-ig lehet.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2019-es Playboy Man of the Year kategóriái és jelöltjeik 

Alkotók

Rácz Jenő Michelin-csillagos séf, Pataki Ádám cukrászmester, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Deák Kristóf rendező és Merő Péter divattervező

Sportolók

Baji Balázs atléta, Gulácsi Péter focista, Liu Shaolin Sándor gyorskorcsolyázó, Bácsi Péter birkózó és Tóth Tamás paralimpikon úszó

Előadóművészek

Szakács Gergő, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Diaz és Járai Márk zenészek, illetve Gömöri András Máté színész

Influencerek

Két Youtuber, Abosi Barni és Csenki Patrik, alias Unfield, valamint Winkler Róbert újságíró, Tóth Attila fitneszmodell és Kempf Zozo extrémsportoló

Ikon 

Az énekes Horváth Charlie, a Tankcsapda frontembere, Lukács László, a reklámszakember és nem mellesleg a '90-es évek egyik legnépszerűbb együttesének rappere, Geszti Péter, a színész klasszis Csuja Imre és az újságíróból vállalkozóvá avanzsált Frei Tamás

Ezt is szeretjük