Schobert Norbikát husinak csúfolták - Mostanra kockás lett a hasa
Schobert Norbi nagyobbik fiára, Norbikára szinte már rá sem ismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia, Norbika 2017 végén vágott bele az életmódváltásba, mert sokan kritizálták az alakját, rengetegen csúfolták őt amiatt, mert volt egy kis pocakja. A kamaszfiú kilenc hónap alatt 12 kilótól szabadult meg, erről tavaly nyáron mi is írtunk. A fitneszguru fia azóta is remek kondiban tartja magát, Instagram-oldalára rengeteg olyan felvételt tölt fel, mely edzés közben készült róla. Nemcsak a kardió edzések, hanem az erősítő mozgásformák is az élete részévé váltak, emellett vízilabdázik is, aminek eredményeképpen sokkal izmosabb lett, mint egy évvel ezelőtt.

Schobert Norbika hatalmas átalakuláson esett át

A sztárpár nagyon örül nagyobbik fiuk sikerének. Schobert Norbi Instagram-oldalára egy friss fotót is feltöltött Norbikáról, melyen jól látszik, hogy mennyire kockás lett a hasa. A 48 éves sztár ezt írta a képhez: "A Fiam! 13 éves. Húsos volt. Csúfolták. A tökéletesek. A medúzas*ggű komment megmondók. Akik kéretlenül belesz*rnak mások életébe, hogy a saját f*s szebbnek tűnjön. Mi nem írunk be senkinek. Max 2 szót: Gratulálok, részvétem" - fogalmazott, majd hozzátette, hogy mérhetetlenül büszke a fiára.

Rubint Réka is Instagramon, egy posztban gratulált Norbikának: "Mérhetetlenül büszke vagyok! Nem a kocka hasára, na jó, arra is, hanem az elhatározására és arra, hogy a rengeteg csúfolódás és sértegetés ellenére MEGCSINÁLTA!" - írta.

A fotókon jól látszik, hogy mekkora átalakuláson esett át Schobert Norbika. Az alábbi felvételen a bal oldali kép 2017-ben, a jobb oldali viszont már 2018 nyarán készült róla. Közel egy év alatt rengeteget formálódott, ezt bizonyítja a kockás hasú fotója, amit az előbb mutattunk. Ha ilyen kitartóan küzd és edz tovább, gondolkodás nélkül a szülei nyomdokába léphet.

Rubint Réka a Blikknek elmondta, hogy a férje sokat beszélgetett Norbikával a helyes táplálkozásról, illetve az életmódváltásról. Sajnos gyakran csúfolták őt, hiába próbálták a gyermeküket megvédeni a támadásoktól, voltak kikerülhetetlen élethelyzetek, például, amikor az általános iskolában szóltak be neki. 

- Sportolni kezdett, a fociban is kipróbálta magát, de túl későn, ami miatt nem tudta volna behozni a lemaradását a korosztályához képest. A testnevelő tanára tanácsára próbáltuk ki a vízilabdát, ami nagyon bevált. Ezután jöttek a Larával közös crossfitedzések, a futás, és mostanában elkísér az aerobikedzésekre. Legújabb szenvedélye a tenisz, az edzője szerint nagyon tehetséges játékos - mesélte a lapnak.

Schobert Lara bikinis fotói

Schobert Norbi és Rubint Réka egy szem lánya, Lara akár modellnek is elmehetne, annyira profin tud pózolni. Nézd meg a tinédzser lány legfrissebb bikinis fotóit!

Ezt is szeretjük