100 kiló is volt Zámbó Jimmy legkisebb fia - Adrián a felére fogyott

Emlékszel még Zámbó Jimmy duci kisfiára? A 22 éves fiatalembert fel sem ismernéd ma!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián hatéves volt, amikor édesapja tragikus hirtelenséggel és tisztázatlan körülmények között elhunyt. Adriánra mindenki csak úgy emlékszik, mint a kicsi, duci Zámbó fiúra. Valóban sokáig túlsúlyos volt, ám a tavalyi évben komoly fogyókúrába kezdett. 

A 23 éves fiatalember azt mondta, nem érte soha támadás a túlsúlya miatt, és szerencsére egészségügyi problémái sem adódtak még a plusz kilókból, egyszerűen úgy döntött, szeretne lefogyni.

- 115 kilóról indultam, most 80 kiló vagyok. Sok próbálkozásom volt már korábban - több-kevesebb sikerrel -, végül 2018-ban jött az elhatározás, hogy ezt most meg fogom csinálni. Egy idő után már nem volt olyan nehéz, hiszen a hétköznapok részévé vált a rendszeres edzés, az egészséges étkezés. Az édességeket azonban teljesen ki kellett zárnom az életemből - nyilatkozta a TV2 Mokka című műsorában.

Mivel nagyon édesszájú, ez kezdetben nem volt könnyű számára, de idővel hozzászokott, és ma már fel sem tűnik neki, hogy lemondott valamiről. Akaraterejének köszönhetően több mint 30 kilótól sikerült megszabadulnia. A következő képeken megnézheted a látványos átalakulást.

Ezt is szeretjük