Palik László ezért fogyott le drasztikusan - Véget vetett a találgatásoknak
Palik László elárulta, miért fogyott le ennyire az elmúlt években.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Palik László drasztikusan lefogyott, az emberek találgatnak, mi állhat a látványos súlycsökkentés hátterében. Az elmúlt években olyan pletykák is felröppentek, hogy a tévés betegség miatt változott meg. Amikor tavaly decemberben kiderült, hogy nyolc év kihagyás után a TV2 képernyőjén, az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként tért vissza, Palik vékonyságával újra a figyelem középpontjába került. 

Palik László fogyásának oka  

Az 57 éves sztár most véget vetett a találgatásoknak, és a Hot! magazinnak elárulta, mi az oka, hogy az utóbbi években rengeteget fogyott. Azt mondta, nem diétázik, tíz éve csak zöldséget és gyümölcsöt eszik, és két éve benne van egy emberkísérletben, amit saját magának talált ki. 

- Eddig öt-hat alkalommal edzettem egy héten, most pedig pihenőnap nélkül. Ezt nem tartom feltétlenül követendőnek, mert a szervezetnek szüksége van pihenőre, de kíváncsi vagyok, meddig bírom így, és milyen kedvező hatásai lesznek. Sokat futok, sokat edzek saját testsúllyal, és evezek konditermi gépeken - mesélte a hetilapnak. 

Palik László arról is beszélt, miért változtatott életmódján: január 13-án ünnepli az 57. születésnapját, első házasságából született, 28 éves lánya, Júlia mellett egy kilencéves és egy 12 és fél éves fiú édesapja, akiknek nem a nagyapja akar lenni - ezt eldöntötték, amikor Marsi Anikóval összeházasodtak, és családot alapítottak. 

- Nem arra szerződtem, hogy ők tologassanak engem, hanem, hogy én kísérgessem őket. Egyetlen módon tudok harcolni az idővel: ha a lehető legfittebben tartom magam, sporttal és tudatos táplálkozással. Így talán ki tudom tolni az időt, amíg hasznára tudok lenni a gyerekeimnek - mondta. 

Ezt is szeretjük