Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár tini szívtiprója volt - 15 év alatt ennyit változott
Palcsó Tamás vadonatúj dallal tért vissza a hazai zenei palettára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palcsó Tamásra sokan a Megasztár második szériájából emlékezhetnek. A kissé félénk fiú a 2004-es tehetségkutató dobogójának második fokáig jutott el, de az elmúlt években csak keveset szerepelt.

Már a versenyben is a kisfiús sárm jellemezte az akkor mindössze 18 éves előadót, ez nem változott a mai napig. Még mindig megvan benne az "álomarcú fiú"-kisugárzás, ahogy régen a műsorban jellemezték, amikor az LGT legendás Álomarcú lány című dalát adta elő. 

Palcsó Tamás így néz ki most 

2019-ben még a Dolly Plussz zenekar tagjaként lehetett látni, ahol Dolly mellett járta az országot, előadva az énekesnő híres slágereit. Most új dallal tért vissza, amellyel sokkal határozottabb oldalát szeretné megmutatni közönségének.

A 33 éves énekes ezúttal teljesen függetlenedni szeretett volna mindentől és mindenkitől a szakmai életben. Karrierjét a saját kezébe vette, és a TV2 Mokka című reggeli műsorában be is mutatta munkája gyümölcsét, a Most kell című új szerzeményét és az ahhoz készült videóklipet.

Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár válogatóján a műsor házigazdájával, Tillával.
Palcsó Tamás a 2004-es Megasztár válogatóján a műsor házigazdájával, Tillával.
Fotó: Facebook/Megasztár

A dal hallatán még a műsorvezetők sem állták meg, hogy ne illessék elismerő szavaikkal, Pachman Péter egyenesen slágergyanúsnak nevezte. 

Az elmúlt 15 évben rengeteg minden történt Palcsó Tamással:  sokkal határozottabb lett, szereti, ha a munka minden folyamatába beleszólhat, legyen szó dalszövegírásról vagy kliprendezésről egyaránt.

- Ez a dal sokkal inkább az általam elképzeltek szerint valósult meg, mint eddig korábban bármelyik. Nem voltam ennyire domináns korábban, volt egy csapat, akik megmondták, hogyan énekeljek. Eddig nem voltam aktív résztvevő - mondta el a műsorban.

Galambos Dorina egykor és ma

Galambos Dorina nevét a Megasztár első szériájában ismerte meg az ország, ami 2003 őszén indult, és 2004 áprilisában ért véget. Az énekesnő akkor még szertelen, 19 éves lány volt. 

Ezt is szeretjük