A Megasztár mackós szívtiprója volt - Nagy Edmond mára egyedülálló apa lett
Nagy Edmond számára 2019 magánéleti és szakmai szempontból is nehéz év volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Edmond sok női néző szívébe belopta magát a Megasztár 2003 őszén indult legelső szériájában. 24 évesen Tom Jones Sex Bomb című dalával Somát, a TV2 tehetségkutatójának női zsűritagját is teljesen levette a lábáról. Végül a hatodik helyen végzett. 

A 2019-es év több szempontból is nehéz volt a Balatonszabadiban lakó énekes számára, aki a Megasztár óta rendszeresen jár fellépni. 

Nagy Edmond három gyermek apja

Nyolc hónapot ki kellett hagynia, és majdnem száz fellépését volt kénytelen lemondani, mert szinte egyfolytában mandulagyulladással küzdött, többször el kellett halasztani a műtétet, ami után hónapokig kímélnie kellett a hangszálait - mesélte a Blikknek. Három hónapja ismét színpadon áll, új zenekarral és dalokkal készül a nyárra.    

Tavaly a magánéletében is nagy változások történtek: szakítottak fiai anyjával, aki elköltözött a családi házból a gyerekkel Balatonkilitibe, de a jó viszonyt továbbra is megőrizték.

Margarétát kislány korától ismerte, de csak évekkel a Megasztár után szerettek egymásba, 2011 óta alkotnak egy párt. Egypetéjű ikerfiaik, Edi és Dávid 2013 nyarán születtek. Szerettek volna egy kislányt is, de annak is nagyon örültek, amikor 2016 februárjában egy újabb fiúval, Brendonnal bővült a család. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvőt hol a babavárás, hol a sok fellépés miatt halogatták, és mire sort kerítettek volna rá, kihűlt a kapcsolatuk. A szakításhoz nem volt köze harmadik félnek, egyikükben sincs harag, mindketten továbbra is a gyerekek érdekeit tartják az elsőnek. 

nagy-edmond
Fotó: Puzzlepix/Schumy Csaba

- A fiúk minden hétvégén itthon vannak nálunk, imádják a papát és a mamát, velem alszanak, ki se bírnám nélkülük. Hiába mentünk szét,

a gyerekekkel majdnem ugyanannyi időt tudok tölteni, mint korábban.

Margarétának örökre hálás leszek a fiaim miatt, akik mindig össze fognak kötni vele, egész életemben olyan fontos és tisztelt nő lesz, mint az édesanyám - mondta a napilapnak az egyedülállóvá vált énekes, akinek egyelőre nincs komoly kapcsolata. 

Pierrot egykor és ma

Pierrot mint énekes zeneszerző, dalszövegíró vált országosan ismertté. A 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja Presser Gáborral, Pély Barnával, Bakács Tiborral és Somával. 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Élete ma már nem a zene körül forog. 

Ezt is szeretjük