Ma 42 éves Oláh Ibolya - Elárulta, miért vonult vissza az elmúlt években
Oláh Ibolya idén újra koncertezik, és saját szerzeményekkel is jelentkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár első szériája akkor újdonság volt a magyar televíziózás történetében, hogy a 2003 októberében indult és 2004 áprilisában véget ért tehetségkutató 12 döntőse közül az utca embere még ma is sok nevet fel tud sorolni. Ez annak is köszönhető, hogy sokuk ma is rendszeresen szerepel: Tóth Vera, Gáspár Laci, Dér Heni, Mujahid Zoli, Galambos Dorina.  

Oláh Ibolya, a 2003-as Megasztár második helyezettje három évvel ezelőtt tudatosan visszalépett a rivaldafényből, de idén újult erővel tér vissza. 

Oláh Ibolya újra koncertezik

A 42 éves énekesnő a visszavonulásról és a visszatérésről a Facebook-oldalán és az ATV csatornán futó Jakupcsek Plusz című műsorban is mesélt. Posztjában azt írta, szeretné élőben is megmutatni a szívének kedves dalokat, amelyeket Presser Gábornak és néhány költőnek köszönhet. 

- Szeretek időnként eltűnni, mert azt gondolom, ez jót tesz az ember lelkének, különösen az enyémnek. De a nyár folyamán már szeretnék koncertezni - válaszolta Jakupcsek Gabriellának, mi volt az oka annak, hogy egy időre eltűnt szem elől. 

olah-ibolya
Fotó: ATV/Jakupcsek plusz

Arról már Zoltán Tamás Karma kamra című műsorában mesélt a Rádió Bézsen, hogy miért nem ad évente nagy koncerteket, miközben a műsorvezető szerint rengetegen - köztük ő is - jegyet venne rá. 

- Én nem akarok az Arénában koncertet, se piros szőnyegen fellépni. Az én egyetlenegy szerelmem a zene: a zeneírás, az előadás. Nekem kötelességem az embereknek átadni azokat a dolgokat, amiket a hétköznapokban hiányolnak. Én nem tudok szóban dolgokat kifejezni. Nem arról van szó, hogy nem fejezem ki magam választékosan, hanem jobban imádom magam érzelmileg dalban átadni olyan dolgokról, amikről a hétköznapokban nem beszélhetek senkivel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A rádióműsorban a Voltam Ibojka könyvcédéjéről is mesélt, ami 2018 októberében jelent meg, és az azonos című színpadi este dalait tartalmazza.

- Presser Gábor munkájából ered, és érdekes, mert életem legnagyobb munkafolyamata volt ez a három év. Ez idő alatt volt alkalmam olyan szinten megismerni mint embert - és neki is engem -, hogy a mai napig együtt dolgozunk. Gyönyörű szép anyag. 28 dal, amiket nem lehet háttérzeneként hallgatni. A sanzonról nem tudtam semmit, Presser Pici bácsi tanította meg nekem.

Oláh Ibolya a közeljövő és a 2021-es év terveiről is beszélt az esti rádióműsorban. 

- Szeptember elején-közepén a Voltam Ibojka produkciójának a Marczibányi Téri Művelődési Központban kapunk helyet, a hivatalos címe Női posta lesz. 2021. január 31-én pedig, a születésnapomon szeretnék debütálni a saját, új szerzeményeimmel. Én mindig igyekszem megújulni, ami úgy történik, hogy eltűnök évekre, aztán hopp, egyszer csak előbukkanok. 

Hazai sztárok, akik új szakmát választottak

Gombos Edina, Prokopp Dóra vagy Palotás Petra - csak pár név azok közül, akikért annak idején egy egész ország rajongott, egy idő után mégis úgy döntöttek, maguk mögött hagyják eddigi életüket, hogy családjuknak szenteljék életüket, vagy valami újba, izgalmasba kezdjenek. Nem Gombos Edina az egyedüli, aki hátat fordítva a rivaldafénynek valami teljesen újba, másba kezdett. Nézd meg képes összeállításunkban a többi műsorvezetőnőt!

Ezt is szeretjük